Bakabilir mısınız

Sevimm20

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2018
13
1
1
30
Merhabalar kizlar gecen ay kız kardeşim evlendi ve dün bana bir soru sordu ama tam cevap veremedim kendisine çünkü evli değilim:/
Sorusunu söyleyeyim sizlerden bilen tecrübe eden varsa bana yardımcı olabilir mi ?
Adetten 4 gün önce eşi ile ilişki yaşamış eşi geri çekilme yöntemi ile koruma yapmış. Hamilelik şuan istemiyor o yüzden biraz tedirgin olmuş . Simdi de adet gördü ama acaba sperm yerleşip daha sonra olabilir mi diye sordu. Bende adet görmüşsün kızım nasıl olacak o dedim ve de yumurtlama dönemin degil imkanı yok dedim ? Doğru mu demisim ??

Geri çekilme bir korunma yöntemi değildir tabiki hamile olabilir . Kandan baktırsın emin olmak istiyorsa ve korunma yöntemi öğrensin kardeşiniz gebelik düşünmüyorsa

Geri çekilme korunma yöntemi değildir ama adet olduysa hamile değildir merak etmeyin.

sprial takan ve diğer yöntemlerle hatta ve hatta tüpünü bağlatanların bıle hamıle kaldıklarını duyduktan sonra...devam ederlerse böyle yakındır hamilelelik.

Geri çekilmenin bir korunma yöntemi olduğunu sandıkları sürece, bu ay olmadı önümüzdeki aylarda hamile kalma olasılığı yüksek. Madem çocuk istemiyorlar, bu konularda birazcık bilinçlenmeye yönlendirin onları bir abla olarak.

Adet gordugune gore hamile degildir.
Ama bebek istemiyorsa neden dizgunce korunmiyor?
Geri cekilme korunma yontemi degil.

Sperm yerleşmesi diye birşey yok insanlarda. Sperm keseleri oluyor bazı dişi hayvanlarda tek çiftleşmeden sonra yüzlerce yavru yapabiliyor, spermleri o kesede tuttuğu için.
Adet gördüyse hamile değildir. Bu arada korunsunlar çocuk istemiyorlarsa. Öyle bir yöntem yok yani.

:))) evli olmayan kardeşe güzel soru, evli olmayan kardeşin sorusu mu yoksa
%99.9 hamile değildir olayın bayan kahramanı.

Geri cekilmeyle korunma olmayacagini bilemeyenler evlenmesin. Bak sonra kizdi oluyorum allasen bi doktora gidin bi hap alin ignesi var spirali var var da var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…