Iliskiye girdigin kişi bembeyaz ve puruzsuzmuHerkese selamlar, bu aralar bu posta sık danışır oldum farkındayım:) ama ilk birlikteliğimi yaşadım lütfen mazur görünüz:)bir sorum da genital bölgeyle ilgili benim genital bölgemde kararma var ve batık lekeleri var biraz ilişki sırasında güzel gözükmesi için kullandığınız,sürdüğünüz birseyler var mı???? Mesela şöyle düsünün nasıl yüze makyaj yapılıyorsa güzel durması için o bölgeye de sürebileceğimiz bi şeyler yok mu? Kapatıcı falan? Mesela bebek pudrası sürsek nasıl olur? Çok mu belli olur ilişki sırasında sorun çıkar mı birde biyerlere falan bulaşır mı, kullanan var mı?,ya da başka birşey???
Bebek pudrasi olmaz fondöten sureblrsnzHerkese selamlar, bu aralar bu posta sık danışır oldum farkındayım:) ama ilk birlikteliğimi yaşadım lütfen mazur görünüz:)bir sorum da genital bölgeyle ilgili benim genital bölgemde kararma var ve batık lekeleri var biraz ilişki sırasında güzel gözükmesi için kullandığınız,sürdüğünüz birseyler var mı???? Mesela şöyle düsünün nasıl yüze makyaj yapılıyorsa güzel durması için o bölgeye de sürebileceğimiz bi şeyler yok mu? Kapatıcı falan? Mesela bebek pudrası sürsek nasıl olur? Çok mu belli olur ilişki sırasında sorun çıkar mı birde biyerlere falan bulaşır mı, kullanan var mı?,ya da başka birşey???
İlişki sırasında sürdüğün şeyin anlamı kalıcakmıHerkese selamlar, bu aralar bu posta sık danışır oldum farkındayım:) ama ilk birlikteliğimi yaşadım lütfen mazur görünüz:)bir sorum da genital bölgeyle ilgili benim genital bölgemde kararma var ve batık lekeleri var biraz ilişki sırasında güzel gözükmesi için kullandığınız,sürdüğünüz birseyler var mı???? Mesela şöyle düsünün nasıl yüze makyaj yapılıyorsa güzel durması için o bölgeye de sürebileceğimiz bi şeyler yok mu? Kapatıcı falan? Mesela bebek pudrası sürsek nasıl olur? Çok mu belli olur ilişki sırasında sorun çıkar mı birde biyerlere falan bulaşır mı, kullanan var mı?,ya da başka birşey???
İkisi de sürerse sıkıntı olmaz. Biri sarımsak yerse diğerine kokar ama ikisi de yerse sıkıntı yoktur. O hesap.İlişki sırasında sürdüğün şeyin anlamı kalıcakmı
+1 partnerinin dikkat edeceği en son şey olurdu heraldeİlişki sırasında sürdüğün şeyin anlamı kalıcakmı
çocuk uyuyor bacım ya uyanırsa şimdi . Çok yaşa emiAdam oral yapınca ağzına gelen tat ne olacak. Fıstığa makyajı da ilk defa duydum
Bizde fındık deriz bak hahahahhaAdam oral yapınca ağzına gelen tat ne olacak. Fıstığa makyajı da ilk defa duydum
İkisi de sürerse sıkıntı olmaz. Biri sarımsak yerse diğerine kokar ama ikisi de yerse sıkıntı yoktur. O hesap.
Adam oral yapınca ağzına gelen tat ne olacak. Fıstığa makyajı da ilk defa duydum
Allah kahretsin ki bizim orda da kestane derler.Bizde fındık deriz bak hahahahha
Bebek pudrasi olmaz fondöten sureblrsnz
Ah evet evet ben de mesajımı düzenledim nolur nolmaz gerçek sanır falanayrıca genital bölge ph dengesi falan bozulursa sık sık enfeksiyon gecirirsin. boyle sacma birsey yapma bence
İkisi de sürerse sıkıntı olmaz. Biri sarımsak yerse diğerine kokar ama ikisi de yerse sıkıntı yoktur. O hesap.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?