Şeftali kestane fındık fıstık. Ulan ne kıymetli ....mız varmışAllah kahretsin ki bizim orda da kestane derler.
Kızlar alemsinizBen de 1 numara fondöten var farmasiden almıştım onu önerecektim siz yazmissiniz hahahahahah:)
Fındığım şey olmus demek varken kestanemAllah kahretsin ki bizim orda da kestane derler.
Şeftali kestane fındık fıstık. Ulan ne kıymetli ....mız varmış
Boşuna dememişler dünya kadar malın olacağına fındık kadar *mın olsun diye...
Şeftali kestane fındık fıstık. Ulan ne kıymetli ....mız varmış
Boşuna dememişler dünya kadar malın olacağına fındık kadar *mın olsun diye...
Ay ben öyle şeyler demem. Şey de geç. Belgisiz zamir.Fındığım şey olmus demek varken kestanem
Bazı yerlerde de şeftali diyolarAllah kahretsin ki bizim orda da kestane derler.
Ama haksızlık en önemli organımızAy ben öyle şeyler demem. Şey de geç. Belgisiz zamir.
Arkadaşlar valla kusacaam.Bazı yerlerde de şeftali diyolartürküsü bile var : entarisi ala benziyor, şeftalisi bala benziyor
Yok öyle bi söyleme olmadıÖbür konundan hatırlıyorum adamin seni sevip vazgecmemesi için çırpınıp duruyorsun. Iliskiniz cinsellik üzerine ve simdi kendine yeni dertler edinmissin. Adam pürü pak mi ki sen bunu dert ediyosun onu kapatacak bir makyaj bi krem yok oluruna bırak bence seven her türlü sever bunu dile getirip yuzune soylerse de bahanedir.
Yenilebilen şeyler iyi benzetmeNeler oluyor öyleFındıklar kestaneler havada uçuşuyor
O senin için neler yapıyorYok öyle bi söyleme olmadıama ben dediğiniz gibi sevmesi için elimden geleni yapmaya çalışıyorum.Ben şöyle düşünüyorum yani insan seviyosa gayret etmeli aman severse sever demek istemiyorum, elimden geleni yaptım diyebilmeliyim bence.Olmazsa da en azından vicdanım kendi adıma rahat olacak diye düşünüyorum, bilmiyorum belki de size yanlış gelebilir.Ama gerçekten seven biri elinden geleni yapmalı diye düşünüyorum..
Adam oral yapınca ağzına gelen tat ne olacak. Fıstığa makyajı da ilk defa duydum
İnşallah yanlis kararlar vermez ilerde pişman olmazsın. Kendinden cok ödün verip elin boş kalmazsn insallah ne diyim...Yok öyle bi söyleme olmadıama ben dediğiniz gibi sevmesi için elimden geleni yapmaya çalışıyorum.Ben şöyle düşünüyorum yani insan seviyosa gayret etmeli aman severse sever demek istemiyorum, elimden geleni yaptım diyebilmeliyim bence.Olmazsa da en azından vicdanım kendi adıma rahat olacak diye düşünüyorum, bilmiyorum belki de size yanlış gelebilir.Ama gerçekten seven biri elinden geleni yapmalı diye düşünüyorum..
O da koyu fondoten sürüp zenci havası veriyomuşO senin için neler yapıyor
Kurban olduğumun yarattığı seni sevsin şeyine (fındık, fıstık, kestane, şeftali) mi aşık olacakYok öyle bi söyleme olmadıama ben dediğiniz gibi sevmesi için elimden geleni yapmaya çalışıyorum.Ben şöyle düşünüyorum yani insan seviyosa gayret etmeli aman severse sever demek istemiyorum, elimden geleni yaptım diyebilmeliyim bence.Olmazsa da en azından vicdanım kendi adıma rahat olacak diye düşünüyorum, bilmiyorum belki de size yanlış gelebilir.Ama gerçekten seven biri elinden geleni yapmalı diye düşünüyorum..
Oldu olacak sürsün kırmızı mat ruju enazından dayanıklıdır tövbe tövbeİkisi de sürerse sıkıntı olmaz. Biri sarımsak yerse diğerine kokar ama ikisi de yerse sıkıntı yoktur. O hesap.
Amin sağolunİnşallah yanlis kararlar vermez ilerde pişman olmazsın. Kendinden cok ödün verip elin boş kalmazsn insallah ne diyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?