Bakabilir misiniz :)

yok maalesef, beklemedeyiz :))

kızlar bakacak yok mu..
umutsuzluğa düşmemeye çalışıyorum ama içim sıkılıveriyor...

Merhaba Gönül

Uzun zamandır düşündüğün bir konunun sıkıntısı var üzerinde..
İki konu arasında kalmışsın , bu konuyu o kadar çok kafana takmışsın ki bir çıkmazın içine atmışsın kendini..

Bu konu her ne ise sen bunun sıkıntısıı yaşarken , kafandaki çıkmazlardan olsa gerek birden fazla yol ile karşılaşacaksın..
Ama bu yolların çoğu açık değil ve hangi yolda ilerleyeceğini bilmiyorsun..

Ama bir konuda kararısını kesin verip bir işe koyulacaksın.Ve bu iş senin için çok hayırlı ve başarılı olacak.
Ve bu mevkide kademe kademe yükseleceksin gibi ..

Ayrıca Y,C,E harfleri görüyorum bu harfleri içeren kişilerden akıl alacaksın, danışacağın bir konu var sanki..
Ve aldığın yorumlar doğrultusunde karar vereceksin.Bu harfleri barındıran her kim ise , senin üzerinde çok büyük bir etkisi olacağa benziyor..

Etrafında senin kötülüğünü ve başarını çekemeyen bir kaç kişi var. Bu kişiler senin kafanı karıştırmak için elinden geleni ardına koymuyorlar..
Ve sen her ne kadar umursamıyor gibi görünsen de , o kişilerin negatif elektiriği seni olumsuz yönde etkiliyor..
Ne gibi dersen..

Bir mevzunun veya başka bir şeyin , olumlu yönde gelişmesine olan inancını yok etmekte üstünü yok bu kişilerin..

Şu aralar çok istediğin bir şeyin dileğini tutmuşsun..
Ve bu dilek ne ise kısa zamanda gerçekleşecek .
Ve bu dileğin istediklerinin gerçekleşmesiyle de biraz olsun ferahlayacaksın..

Kafanda planladığın ve yapmak isteyipte yapamadığın sürekli bazı nedenlerden dolayı ertelediğin ne varsa onları yapmak isteyeceksin.
Tam uygun zaman..
Giriştiğin işlerde şanslı olacaksın..

Valla benim görebildiklerim ve yorumladıklarım bunlar..

Sen ümidini kaybetme, elinden geleni yap hayırlısı ise her şey olur ya da olmaz..

Afiyet olsun..

kararsızlıklarım var evet..
çok şey düşünüyorum aslında hangisidir bilemedim. ama iş en önemli düşüncem bu aralar...
valla henüz pek bir başarı sağlamış da değilim ama çıkıyor bu durum hep, anlamıyorum insanları ama çok kırıldığım, sıkıldığım konular oldu çevremde, güvenemiyorum pek kimseye..
evet inançlarım ve umutlarım konusunda negatiflik alıyorum bazen.. düşüncelerimi duygularımı paylaşmayı seviyorum ama kendimi engellemem gerektiğini de söyleyenler çok oldu.
en öncelikli dileğim iş.. inşallah dediğiniz gibi kabul olur. gerisi gelir gibi geliyor...
evet yapmak istediğim şeyler var...

çok teşekkür ederim Jagger :)

Son düzenleme:

selam canım. ikiye ayrılmış bir yol çıkmış falında. kafanda 2 seçenek var. bunlardan biri daha ağır basıyor, hatta o ağır basan yolda seninle beraber aynı yolu paylaşacak başka biri daha çıkmış. bu seçimini yaptıktan sonra biraz karışık bir dönemden geçeceksin, 2. resimde oldukça karışık bir şey çıkmış sen de görmüşsündür, ama o dönemi atlatacaksın, sonrası oldukça ferah. seni etkileyen, kafanı karıştıran bazı kişiler var. başkalarının düşüncelerini çok takmamaya çalış. fincanın altına yakın bir yerde bir balık çıkmış sanki, istediğin birşey gerçekleşecek fakat buna daha vakit var canım. bu kadar bakabildim. iyi geceler

çok düşünüyorum genel olarak ama bu çıkan baskın kararsızlığın ne olduğunu tam çıkaramadım aslında. belki de ileride çıkacak.. :44:
iş iş en çok istediğim :)) inşallah olur...

teşekkür ederim, iyi geceler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…