gonul323 ablam valla kıskandım hee :hep sana bakıyorlar :44:
Beni kaale alan yok
:)) kaç konu açtım ben de, kaç kez yazdım daha önce, çoğu zaman bana da bakılmıyor arada bakanlar oluyor böyle sağolsunlar :)
Ben de önceden sizinkinin fark edileceğine inanmamıştım:))) o yüzden resim eklemedim,fakat bu gün bir kaç kişi tarafından sizi dikkate aldıklarını görünce heyecan yaptım biraneh bir deneyelim dedik,olmadı. Sevilmedik demekki.
kaç kere güncellediğim konular oldu kimse bakmadı.. öyle düşünmeyin :) o an başkalarına bakılıp benim de bakılmadığı zamanlar olmuştu. konu açın bir de istersenizbelli aralıklarla deneyin, takip edin :)
bir de tellwe sitesinde üye misiniz biliyor musunuz bilmiyorum bazen falcılar ücretsiz promosyon fal bakıyorlar, deneyebilirsiniz :)
Vallahi 42 yaşıma geldim,ilk kes şimdi merak ettim desem inanırmısınız? Hiç ne bir sitede ne de normalde bakan olmadı :)) bu merak da bende,buraya üye olduğumdan sonra oluştu. Rabbimden başka hiç bir şeye inanmayan bir kulum aslında,fakat hani diyorlarya,fala inanma,falsız da kalma,işte öyle bir hal benimkisiya da yaşlanıyoruz
hapiste biri mi desem yoksa kendini içine hapsetmiş biri mi desem aralarda kalmış ellerini açmış dua ediyor yalvarıyor çok zor durumda. bir kaç yola başvurmuş ama sonuçlanmamış.
1 damla göz yaşı var çabuk geçer inş.. hayırlısı
doğrudur :) bakanlar olur inşallah, bilsem bakardım ama öyle bir yeteneğim yok benim de :)) ben çok meraklıyım, bir de terapi gibi geliyor insana.. 22 yaşındayım ben amaüye olduğumda uzun süre bu bölümdeydim sonra sonra forumda dolaşmaya başladım :)
bir de konu açıp deneyin derim :))
arkadaşlar size birini tavsiye edebilirim.bu adam antalyada ama telefondan da bakıyor.bu adam falcı falan değil aslında esnaf ama adamın çok kuvvetli hisleri var.ben antalyada tatile gitmiştim tesadüf buldum adamı.yurt dışından bile arıyorlar adamı.ne dediyse çıktı içinizi okuyor.kesinlikle tavsiye ederim arkadaşlar.sağda solda boşa paranızı harcamayın derim.kesin bu adama baktırın isteyen arkadaşlar olursa özelden bana msj atın.adamın telefonunu verebilirim
Gönülcüm bakan olursa seninkine,beni de unutma ablam olurmu?olmadan boşuna koymayayım dedim resmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?