- 15 Ekim 2014
- 268
- 43
- Konu Sahibi fenerbahcelim1
Merhaba falıma bakabilir misiniz rica etsem?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba burnu kocaman yani nasıl derler burnu ile beraber konuşan resmen bir kadın var hoş baktığını söyleyemeyecğim.ne dilediyseniz olacak diyebilirim..hane içerisinde bir adım atmak yeni bir başlangıç istiyorsunuz ama biraz zamanı var gibi..yollarınız var hepside tertemiz..siz anaannenizin kızısınız.. onun desteği ya da onun arkasına saklanmak istiyorsunuz resmen...evlimisiniz bilmiyorum ama eğer öyle ise ortada bir çocuk problemi görmekteyim... bir yol ayrımı bu hakkınızda hayırlısı olması dileği bu kadar ancak benim görebildiklerim
Uzak bir yerde yaşli bir insan var.. sizi yaniyan sizin ile bagi olan bi kimse.. bir sebepten dolayi size alinmis veya kirilmis gibi.. ve bir bebek arabasi uzerine egilmis durup size bakiyor gibi.. yani cok fantastik gelebilir ama baya kin tutmus size coluk cocuk varsa beddualarin hedefi henuz yurumeye baslamamia bir cocuk.. zarar geldiginde sizin fazlasiyla uzuleceginiz bir cocuk... ama o yasli kimse boyle ic karartici.. ya cokkkk kotu bir insan yada buyudur vs gibi islerle arası olan bir insan.. bir sebepten dolayi ortaya bir olay dusecek saman alevi gibi parlayip sonecek gerci ama o sure zarfinda aileniz veya cevrenizdeki insanlar gercekten ofkeyle hareket edecek.. ve birden fazla yol ayriligi var.. ya buyuk bir ayrilik yada sorun yasatacak gelgitler olacak.. yani ayrilik olmasa bile kafada surekli ayrilik fikriyle yasanacak... cok tuhaf kisa kotu sacli veyaz gomlekli bir adam, kucaginda yeni dogmus bir bebek var ve uzaklasiyorlar.. ay faliniz azcik ic karartici.. yani allah korusun Ölum vs olayindan ziyade ayrilik kirik dokuk seyler var.. Hayrolsun insallah bu kadar becerebildim fotoda.. fincani iyiiiiice yikayin tertemiz olsun aksin gitain dertler
Aa afedersiniz simdi gordum :) tabiki bakarim.. ama su an degilde bi saat ici de ancak bakabilicem :) sevindim birseylerin cikmasina.. insallah hayirlisi olur herseyin... yazicam :)
Ne demek canim ya :) arada bakiyorum oyle fala ama tabi cok baktigimi iddia etmiyorum.arada malum oluyor demek ki tutuyo birseyler :) henuz bakamadim ama soz rahatlar rahatlamaz dogru duzgun oturup dikkatlice bakicam iki falada :) ayrica tesekkur ederim faliniza bakmaya layik gordugunuz icin ehehTamam sorun değil musait olduğunuzda bakabilirsiniz çok ama çok teşekkür ederim size zahmet oluyor ama kusuruma bakmayın..hakkınızı helal edin.
Peki benim falimda aşk hayatımla ilgili birseyler gördünüz mü? Çok teşekkür ederim inşallah hayırlısı olur. :)
hoslandıgım cocuk adı Berker benden 2 yas kücük onun niyetine icip kapadım.adım Ebru onun falına bi bakar mısınız? birde benle arasında birsey olacak mı? yengem 1 aya kadar olacak dedi de?? siimdiden tesekkürlerNe demek canim ya :) arada bakiyorum oyle fala ama tabi cok baktigimi iddia etmiyorum.arada malum oluyor demek ki tutuyo birseyler :) henuz bakamadim ama soz rahatlar rahatlamaz dogru duzgun oturup dikkatlice bakicam iki falada :) ayrica tesekkur ederim faliniza bakmaya layik gordugunuz icin eheh
berker in falıNe demek canim ya :) arada bakiyorum oyle fala ama tabi cok baktigimi iddia etmiyorum.arada malum oluyor demek ki tutuyo birseyler :) henuz bakamadim ama soz rahatlar rahatlamaz dogru duzgun oturup dikkatlice bakicam iki falada :) ayrica tesekkur ederim faliniza bakmaya layik gordugunuz icin eheh
Merhaba canim dun bakamadim kusura bakma.. ozel mesajdan baksam olur mu? Atacaktim ama sanirim kapali ozel mesajinTeşekkür ederim baktığınız için. Falıniz çok doğru.çok saşırdım tekrar tesekkur ederim. Annemin falinada bakabilir misiniz? Eğer zahmet olmazsa?
Eki Görüntüle 1598500 Eki Görüntüle 1598502 Eki Görüntüle 1598504
Açtım galiba tabiki bakabilirsin sorun değilMerhaba canim dun bakamadim kusura bakma.. ozel mesajdan baksam olur mu? Atacaktim ama sanirim kapali ozel mesajin
canimmm ask hayatiyla ilgili bana da bakarsann duacin olurum lutfennAtamadim canim kapali sanirim hala ben mi beceremedim bilemedim
E harfi var altı erkek var cevrende sen bunların ikisi arasında klamıssın ikisininde sacları dikiik gbi jöleliyo sanki sen E harfini sececeksincanimmm ask hayatiyla ilgili bana da bakarsann duacin olurum lutfenn
oo 6 erkek mi ben neden onlarin hic farkında degilim acaba yani benden mi hoslaniyolarE harfi var altı erkek var cevrende sen bunların ikisi arasında klamıssın ikisininde sacları dikiik gbi jöleliyo sanki sen E harfini sececeksin
evet canım sen aralarından E nin farkındasn ya da hoslanıyosn tek o belirgn sendeoo 6 erkek mi ben neden onlarin hic farkında degilim acaba yani benden mi hoslaniyolar
e hadi hayirlisi o zaman cok sagol canim :))evet canım sen aralarından E nin farkındasn ya da hoslanıyosn tek o belirgn sende
farkında oldugn biri varmı?e hadi hayirlisi o zaman cok sagol canim :))