- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.572
- 598
- Konu Sahibi Yokuspokus
-
Yatılı misafirliğe pek gitmiyorduk biz, mecbursa da bir kişi evde kalıyordu ama hayvansever dostlarımız ısrar kıyamet çağırıyordu o zaman kızımızı götürüyorduk, biraz fazla sorumluluk isteyen bir durum kafanıza göre 10 günlük tatile çıkamazsınız mesela..Yatili gezmelerde nasil yapiliyor diye merak ediyorum ben de. Ben de evde besleyemem diye esime izin vermiyordum, simdi bahceli evimiz olunca yeniden konusu acilir oldu da.
Yatılı misafirliğe pek gitmiyorduk biz, mecbursa da bir kişi evde kalıyordu ama hayvansever dostlarımız ısrar kıyamet çağırıyordu o zaman kızımızı götürüyorduk, biraz fazla sorumluluk isteyen bir durum kafanıza göre 10 günlük tatile çıkamazsınız mesela..
Ben tecrübem anlatayım. Kedimi haftasonları mecbur kalınca evde bırakıyorum suyunu mamasını bolca koyduktan sonra problem olmuyor beni biraz özlüyor o kadar. Ama sanırım köpekler o şekilde bırakılamaz gibi geliyor. Burda köpek sahipleri daha ayrıntılı cevap verirdi ama köpekler yalnız kalmaya pek müsait olmayan canlar. Ama onlar için Dr emin olduğunuz köpek otelleri iyi bir seçenekSagol canim. Ben de arastiriyorum yavastan. Esim ve cocuklar cok kopek istiYor cunku. yurtdisi ziyaretleri uzun oluyor da sanirim onda yaninda goturebiliyorsundur. Sormak istedigim daha kisa sureli uzak kalislarda evde yanliz kalmasi mumkun oluyor mu? Haftasonu kacamagi gibi mesela. Cunku genelde sehir ici yerler kabul etmiyor evcil hayvan.
yaparsin kuzu. evde kedi kopege egitim vermekten daha kolay.
ince taneli kum aldim cok guzel yapiyor ona bir kere gosterdim.
kil tuy dokmesi yok. ic dis parazitlerini de yaptirdik. biraz ishali vardi. keyfi yerindeydi ama etrafa yapmis hep gece. su gibi. temizledim gecti gitti. antibyotik toz vermis veteriner onu kullanmaya basladik duzelince kumuna devam:)
uysal olmasi cok iyi..bizimki de oyle tirmalama isirma ayaga yapisma gibi huylari yok. kendi halinde :))
cocuklarda cok seviyor senin oglanda cok sever :))
bizimki 1 haftada nasil guzellesti kendine geldi toparlandi.gunduzleri uyuyor geceleri oyun evin icinde at kosturmaca :))
gece bana eslik ediyor utu yaparken falan basimi bekliyor :))
benimki tam tekir cok guzel :))Eki Görüntüle 2158214
Bizim 3 yıldır kedimiz var, kızım 4 yaşındayken almıştık, valla çocukla kedi zor evde, kedime birşey yapacaklar diye ödüm kopuyor
Yaparsınız ne var, çok da güzel oluyor, çocuklar çok mutlu evde kediyle. İyi yapmışsınız miniği kurtarmakla, Allah razı olsun.
Sagol canim. Ben de arastiriyorum yavastan. Esim ve cocuklar cok kopek istiYor cunku. yurtdisi ziyaretleri uzun oluyor da sanirim onda yaninda goturebiliyorsundur. Sormak istedigim daha kisa sureli uzak kalislarda evde yanliz kalmasi mumkun oluyor mu? Haftasonu kacamagi gibi mesela. Cunku genelde sehir ici yerler kabul etmiyor evcil hayvan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?