onlarsız bi dünya düşünemiyorum bende,iyi ki varlar..
melek onlar,Allahın bizlere emanetleri..
Ya çok güzel söylemissiniz Allah'ın bizlere emanetleri diye. Herkes günah demiyormu deli oluyorum. :umursamaz:
Onları da yaratan Allah..Bazı yorumlar sadece burda değil gerçek hayatta da beni çıldırtıyor..Yok kedi nankörmüş..Sürekli bunu söylüyorlar..E malum benim de Pati'm var evde.
Ben de dün hayır bir kediden ne bekliyorsunuz ilerde bir iş bulup bana bakmasını mı? dedim..Ne vefalılığı? Dünkü olay deği lsadece oldu bitti babam bile böyle der hep..Kediler nankördür..Kediler Asil hayvanlardır diyorum her seferinde..Verdiğin bir lokma ekmek içi nsenin kölen olamam diyor kedi..Daha yazacak çok şey var da sinirleniyorum yazarken yav.
bu tür insanlarda cok var ne yazıkki ya onlarda yaratan Allah ve bize muhtaclar bunun nesi günah anlamıyorum
günahın ne olduğunu bi daha gözden geçirsinler onlarda,günaha girmesinler artık bu saçma düşüncelerinden dolayı!!
Allahın yarattığı varlıklar onlar ve bazı insanlar gibide,kötülük düşünmezler,fena şeyler yapmazlar.. çünkü melek onlar,ruhları terrrtemizz:)
sevilmeseler bile,severler(
sizin gibi dusunen insanları da duymak cok güzel ya cunku buzamana kadar hep tam tersini savunan insanlarla karsılastım hep beni cileden cıkardılar. Yok köpek varsa ben o eve giremem falan girme kardesim ozaman sen bze gelceksn die oglusumumu bırakcam laf ola beri gele
diyorum ki,o pisi köpiş falan sevmeyenlere; beni böyle sev seveceksen..:))
sevmiyosan bebeğimi,beni de sevme işte o kadarrrr!
batırdım ya 9/16 rezalet:)
günahın ne olduğunu bi daha gözden geçirsinler onlarda,günaha girmesinler artık bu saçma düşüncelerinden dolayı!!
Allahın yarattığı varlıklar onlar ve bazı insanlar gibide,kötülük düşünmezler,fena şeyler yapmazlar.. çünkü melek onlar,ruhları terrrtemizz:)
sevilmeseler bile,severler(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?