Bakalım Pisilerin Cinsiyetlerini Bulabilecek misiniz?

onlarsız bi dünya düşünemiyorum bende,iyi ki varlar..
melek onlar,Allahın bizlere emanetleri..

Ya çok güzel söylemissiniz Allah'ın bizlere emanetleri diye. Herkes günah demiyormu deli oluyorum. :umursamaz:

ne günahıymış o tövbe tövbe,çok kızıyorum bunu diyenlere çookkkklava:

Allahın yarattığı varlıklar onlar,miss gibiler,günahsızlar ve sadece sevgi istiyolar hepsi bu..

bende gerçekten çok kızıyorum günah diyenlere onlara bakıp ilgi göstermek onları sevmek sıcacık bi yuva vermek neden günah olsun günah diyenleri böyle sacından sürüklemek istiyorum kaydirigubbakcemile :)

Onları da yaratan Allah..Bazı yorumlar sadece burda değil gerçek hayatta da beni çıldırtıyor..Yok kedi nankörmüş..Sürekli bunu söylüyorlar..E malum benim de Pati'm var evde.
Ben de dün hayır bir kediden ne bekliyorsunuz ilerde bir iş bulup bana bakmasını mı? dedim..Ne vefalılığı? Dünkü olay deği lsadece oldu bitti babam bile böyle der hep..Kediler nankördür..Kediler Asil hayvanlardır diyorum her seferinde..Verdiğin bir lokma ekmek içi nsenin kölen olamam diyor kedi..Daha yazacak çok şey var da sinirleniyorum yazarken yav.

bu tür insanlarda cok var ne yazıkki ya onlarda yaratan Allah ve bize muhtaclar bunun nesi günah anlamıyorum

kediler nankör değildir!
sadece,ööle her 'gell' dediğinde gelmezler,çünkü şahsiyetlidirler,hepsi bu..
onların da istemesi lazım..
nankörlükle ne alakası var yaaa,bende çok sinir oluyorum o laflara..

Deli oluyorum işte..Asil yaratıklardır kediler.Ne alakası var nankörlükle Hey Güzel Allah'ım..

bu tür insanlarda cok var ne yazıkki ya onlarda yaratan Allah ve bize muhtaclar bunun nesi günah anlamıyorum

günahın ne olduğunu bi daha gözden geçirsinler onlarda,günaha girmesinler artık bu saçma düşüncelerinden dolayı!!
Allahın yarattığı varlıklar onlar ve bazı insanlar gibide,kötülük düşünmezler,fena şeyler yapmazlar.. çünkü melek onlar,ruhları terrrtemizz:)
sevilmeseler bile,severler(

ya bunları söyleyen insanların hepsi kimse yanlıs anlamasın ama geri kafalı insanlar oluyor ya

Onlar butun insanlardan daha temizler bence ya sen ona kzıp bagırsan bile o senin yanından ayrılmaz seni korur kollar sever kıyamam ya

sokaklarda tekmeler yiyolar ama canlarım,gene gene gidip ayaklara sürtünüyolar sevsinler,okşasınlar kafalarını diye yaaaa:çok üzgünüm:
melek onlar,asıl günahsız olanlar onlar..

sizin gibi dusunen insanları da duymak cok güzel ya cunku buzamana kadar hep tam tersini savunan insanlarla karsılastım hep beni cileden cıkardılar. Yok köpek varsa ben o eve giremem falan girme kardesim ozaman sen bze gelceksn die oglusumumu bırakcam laf ola beri gele

diyorum ki,o pisi köpiş falan sevmeyenlere; beni böyle sev seveceksen..:))
sevmiyosan bebeğimi,beni de sevme işte o kadarrrr!

a.s.ayynennn arkadaşımmvereliniortak

16 da 13 doğru
çok güzeller gerçekten yaaa
dayanamıyorum bunların suratlarına
süperler

kesinlikle katılıyorum
asıl böyle düşünen insanlar günaha giriyor bu dünya hepimizin ve hepbirlikte paylaşıcaz
ve onların saflığı, temizliği, içtenliği, samimiyeti, o bakışlarındaki masumiyetleri off içim eriyor resmen yaaa
insanlardan daha çok zarar gördüğümüz bu dünyada
Allahın yarattığı bir varlığa hemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…