- Konu Sahibi hypatia1982
-
Gazan gazamiz mubarek olsun canim :)Benim saclarim boyleydi yakti kuafor sacimi da yakti beni de yakti.bu saci kestim ben yalniz.taranamaz bir hale geldi cunku.yarin su anki halini duzlestirip aticam
Sagolasin canimGazan gazamiz mubarek olsun canim :)
Benim saclarim boyleydi yakti kuafor sacimi da yakti beni de yakti.bu saci kestim ben yalniz.taranamaz bir hale geldi cunku.yarin su anki halini duzlestirip aticam
Cok tsk ederim canim.insallah tez zamanda ozellikle de kahkullerim uzarSaclarini cok cok begendim bi an once uzamasi dilegiyle
Ben haftada iki yapiyorum canim genelde gece yapip sabah yikiyorum mesela dun yaotim suan sacimdaDax in uzerinde minimum 2 kere yapin diyor.Minimum en az yani daha fazla yapilmasinda bir sakinca yok olarak algiladim ben bunu.Haftada 2 kez degil gunasiri her banyodan once 1 saat tutup yikayacagim.
Ben haftada iki yapiyorum canim genelde gece yapip sabah yikiyorum mesela dun yaotim suan sacimda
Ne kadardir kullaniyosun canim bi fark gozlemleyebildinmi :)Ben ozellikle kahkul boyumdam cok muzdarip oldugumdan, tum diplere surmesem de kahkullerime gunasiri surucem.acilen bu kajkullerin uzamasi lazim.aynalara kustum
canim daha yeni basladim.3 gun oldu.cok bir fark yok henuzNe kadardir kullaniyosun canim bi fark gozlemleyebildinmi :)
Saçlarının gürlüğü uzunluğu çok güzelmiş be canım yakmış seni kuaförBenim saclarim boyleydi yakti kuafor sacimi da yakti beni de yakti.bu saci kestim ben yalniz.taranamaz bir hale geldi cunku.yarin su anki halini duzlestirip aticam
Saçlarının gürlüğü uzunluğu çok güzelmiş be canım yakmış seni kuaför
Keçi boynuzu ve pekmez kilo yapabilir dikkat et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?