Saç Uzatma Yöntemleri Bakalim saclarimi uzatmayi basarabilecek miyim?

hypatia1982

Guru
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2009
343
8
316
İstanbul
Merhaba arkadaslar,

Ben de sac uzatma seruvenimi burdan yayinlayacagim.Usengec oldugumdan bunun beni motive edecegini dusunuyorum.Baslangic gunum bugun.su anda kafamda sinameki küru var.gece bu sekilde yatip sabah yikayacagim.Yarin saclarimin resmini cekip taze taze yayinlayacagim.

Seruvene baslama tarihi: 10.11.2016
Gazam mubarek olsun

Evet baslangic fotolarimi yukledim.

Eklentiler

• Screenshot_2016-11-10-13-58-20.webp
    9 KB · Görüntüleme: 129
  • Screenshot_2016-11-10-13-58-36.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 100
Son düzenleme:
Benim saclarim boyleydi yakti kuafor sacimi da yakti beni de yakti.bu saci kestim ben yalniz.taranamaz bir hale geldi cunku.yarin su anki halini duzlestirip aticam

Eklentiler

• Screenshot_20161012-124347.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 138
  • Screenshot_2016-11-10-01-27-23.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 111
Dax in uzerinde minimum 2 kere yapin diyor.Minimum en az yani daha fazla yapilmasinda bir sakinca yok olarak algiladim ben bunu.Haftada 2 kez degil gunasiri her banyodan once 1 saat tutup yikayacagim.

Dax in uzerinde minimum 2 kere yapin diyor.Minimum en az yani daha fazla yapilmasinda bir sakinca yok olarak algiladim ben bunu.Haftada 2 kez degil gunasiri her banyodan once 1 saat tutup yikayacagim.
Ben haftada iki yapiyorum canim genelde gece yapip sabah yikiyorum mesela dun yaotim suan sacimda

Benim saclarim boyleydi yakti kuafor sacimi da yakti beni de yakti.bu saci kestim ben yalniz.taranamaz bir hale geldi cunku.yarin su anki halini duzlestirip aticam
Saçlarının gürlüğü uzunluğu çok güzelmiş be canım yakmış seni kuaför

Keçi boynuzu ve pekmez kilo yapabilir dikkat et

Saçlarının gürlüğü uzunluğu çok güzelmiş be canım yakmış seni kuaför

Keçi boynuzu ve pekmez kilo yapabilir dikkat et

evet yakti maalesef.oyle bir travma yasadim ki kararliyim bir daha kendimi hicbir kuafore teslim etmicem insallah.dip boyami da kendim yapiyorum 2 seferdir.gayet de iyi oluyor.

uyarin icin tsk ler canim.kansizlik da var bende.ikisine de faydasi olsun diye kullaniyorum napim.kilo da yaparsa artik yapabilecek bir seyim yok.diyetten yeni ciktim 53 kiloyum.1 2 kilo alsam bir sey olmaz herhalde.kilomu duzenli takip ediyorum canim

10 kasimdan 29 aralika 2.5 cm uzamis
yani 50 gunde 2.5 cm
ayda 1.5 cm eder.ayda 3 mm uzayan saclarim icin bu bir rekor kizlar.
dax i herkese tavsiye ederim.biotin de kullaniyorum.

Eklentiler

• PhotoGrid_1483037758863.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 60
ayda 1.5 cm ise; mayis sonuna 7.5 cm uzamis olur.biotin de 2.aydan sonra etki ediyor deniliyor.o da etki ederse mayisa 10 cm uzar insallah.uzarsa da 10 numara olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…