Bakamayacaksan bana ver!

parfumkokusu

hola!
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2013
2.923
2.819
373
Bebeğimi uyutmaya götürdüm.yatakta Meme emdi sonra kucağımdan fırladı hemen 2 emekleme mesafesi uzaklıktaki radyatöre kafasını vurdu. Agladi.Biraz anlı kizardi tabi. Eşim hemen salondan geldi odaya. Bakamayacaksan bana ver dedi.tartistik. bebek uyuyunca gittim salona. Savunması neymiş kötü niyetle dememiş yorgunsam o bakacakmis falan. Bundan 2 hafta önce de anlini hafif vurmuştu emekleme asamasi yani. Sürekli tepesindeyim ama bebek işte kaşla göz arası gidiyor bıluluyor bı yer. Evin her yeri korumalı güvenlik önlemi aldık ama oluyor işte öyle. Kaldı ki kendi bakarken de kaç kez vurdu. Ben öyle tepki vermedim. Sonuçta bilerek kimse yapmıyor böyle bisi. Çocuğu bırakıp yanından da ayrılmıyoruz ki. Eşimin tepkisi çok agirima gitti. Densiz.. anlatmak istedim

Benim kızım da defalarca vurdu kafasını vuruyor da.Malesef artık hareket etmeye başlayınca bunlar kaçınılmaz oluyor eşiniz de belki üzüldüğü için öyle bisey demiştir kötü niyetli düsünmeyin.

Zaten siz öyle tepki vermediğiniz için böyle üstünüze gelebiliyor.

Ya adi ustunde bebek yani illaki olacak bunlar cokta takilmayin

Ya kusura bakmayın konuyu parfüm bölümünde açtınız sandım size yardım olsun bdv de daha çok kişi fikir verir diye düşündüğümden yanlış yere açılmış diye bildirdim bide nickinizle karıştırdım üstte yazıyoya tekrar bdv nin altında o yüzden. bi anlık dalgınlığıma geldi ya. Mune müdürüme mesaj attım tekrar ama kusuruma bakma nolur. Kendi kendime kızıyorum şuan, rezillik.

Bende üzülüyorum. Kim ister çocuğunun canı acısın. Ama o nasıl laf. Yedirirsin icirirsin oyalarsin. Tüm gün o bir adım daha gelişsin diye türlü oyunlar buluyorum. Farklı tat alsın diye elli çeşit yemek yapıyorum kafasını vurdu sen bakamiyorsan bana ver ben bakayım oldu. Ne biçim birsey bu. İma edilen o.. sen bakamiyorsun. Her üzüldüğünde beni mi yipratacak. Ben de annesiyim emin olsun ki ben daha cok düşünüyorum onu herkesten. Genel huyu eşimin zaten agzinin ayarı yok.

Taşımayın konumu

Ay baksın Allah aşkına baksın.
Ben bakamıyorum deyip sorumluluğun fazlasını verin birkaç gün.
Düşünmeden konuşmamayı anlasın.
Gerçi anlar mı bilmiyorum.
Benim eşim de evhamlıydı yeni yürüme döneminde.
Çocuk düşmeyecek mi ya hu nasıl kafalar.
Al çocuğu kucağından indirme de yürümeyi öğrenemesin madem.

Yani çocuk düşe kalka büyür derler. Bı de bunlar bilmem kaç kardeş torunlar falan hiç mi çocuklar düşmemiş hiç mi cevresinde görmemiş de bizimki anlini vurdu diye bı ton dırdır yapiyor. Başını çok sık vurmamasi lazımmış bakamiyorsam ona verecekmisim. Biz de biliyoruz bebeklerde dikkat edilmesi gerektiğini ama illaki oluyor biseyler. Allah korusun sert darbeler yataktan düşmeler falan en tehlikelisi. Bu öyle bişi de değildi yani.

"Tamam al emzir o zaman" deseydiniz kestirme. Arkadaşların da önerdiği gibi, bir süre ona bırakın hakikaten, anlasın kolay mıymış öyle...

Bu yaşlarda bunlar normal. Kendinizi kötü hissetmeyin. Eşinize bırakın bir müddet. Çocuk bakmak nasılmış, çocukla nasıl oluyormuş tecrübe ettikten sonra kendini yumuşatır. İnsan kendi yaşamadığı şeyi bilmiyor

Evet bakamiyorum diyip verin kucağına o baksin, ayrica onunlayken tirnagi kirilsa kiyameti koparin.

Ooo bunun sendrom zamanları da gelecek. Çocuk kendini yere atınca ne yapacak. Bazı çocuklar kafalarını duvara yere vuruyor. O zaman da sizi suçlayacak o zaman.

Bakamıyorum, al diye tutuştursaydınız keşke kucağına. Bakalım çocuğu süngerden zırhla mı kaplayacak, nasıl herşeyden koruyacakmış? Belki biz de engin bilgilerinden nasiplenirdik. Zira küçük kızım da dan dun çarpışan otolar gibi gidiyor. Çarpacağı köşe bırakmadık, kendi ayaklarına dolanıp yine düşüyor, dün öyle dudağı kanadı. Hem de bir metre yanındaydım ya. Korumaya çalışıyoruz da bazı ufak tefek kazaları önlemenin tek yolu çocuğu kucaktan indirmemek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…