Bakan Ayşen Gürcan 'börek'e açıklık getirdi

Kısas konusundaki paylaşımları börekten daha betermiş. Hangisi daha üzüntü verici şu an karar veremiyorum bakan olması mı üniversitede profesör ünvanı ile eğitim vermesi mi ?

136.jpg

http://www.taraf.com.tr/politika/kisasi-referas-gosteren-aysen-gurcan-twitter-hesabini-kapatti/

Kısas konusundaki paylaşımları börekten daha betermiş. Hangisi daha üzüntü verici şu an karar veremiyorum bakan olması mı üniversitede profesör ünvanı ile eğitim vermesi mi ?

136.jpg

http://www.taraf.com.tr/politika/kisasi-referas-gosteren-aysen-gurcan-twitter-hesabini-kapatti/

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-dili-siddetin-unsuru-diyen-bir-dekan.852909/

benzer insanlar benzer konumlar... artık şaşırmıyorum... zaten yaşlandıkça yönetici pozisyonlarındaki insanları daha iyi anlamaya başladım:confused:

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-dili-siddetin-unsuru-diyen-bir-dekan.852909/

benzer insanlar benzer konumlar... artık şaşırmıyorum... zaten yaşlandıkça yönetici pozisyonlarındaki insanları daha iyi anlamaya başladım:confused:

Marmara iletişimde yaşanan son durum aslında " sadece okul ismine bakar falanca okullar arasında değil ise o özgeçmiş , özgeçmişi çöpe atarım " diyenlerin kendilerini sorgulamalarını sağlamalı.

İnsanları çocukları açıkta kalmasın diye tabela okullarına yollamamaları için uyaranlar , önerdikleri okulların akademik kadrolarına bakmalı.

Konustuklari konuya bakin Allah askina yaaw
niyeki..
ne güzel birbirimizi yemeden eğleniyoruz.
bakan sayesinde bak eğlence çıktı bizlere. gerilmiyoruzda.
ha arada konuya girip germek isteyenler olmasa dahada iyi olacakta. olsun artık:KK14:

niyeki..
ne güzel birbirimizi yemeden eğleniyoruz.
bakan sayesinde bak eğlence çıktı bizlere. gerilmiyoruzda.
ha arada konuya girip germek isteyenler olmasa dahada iyi olacakta. olsun artık:KK14:
Haberi okudum diger sayfalari okumadim okyp o kadar sacma bir haber geldiki bana tweetle ugrasacaklarina onun pesine duseceklerine devletle isleriyle ilgilensinler.kadin cinayetleri tecavuzler almis basini gidiyor is isterim ben bos muhabbet degil bunlara telf. Bile yasaklamak lazim

Haberi okudum diger sayfalari okumadim okyp o kadar sacma bir haber geldiki bana tweetle ugrasacaklarina onun pesine duseceklerine devletle isleriyle ilgilensinler.kadin cinayetleri tecavuzler almis basini gidiyor is isterim ben bos muhabbet degil bunlara telf. Bile yasaklamak lazim
valla bir bakan bunu diyorsa haber olur ve tiye alınır.
bak bir köpeğin insanı ısırmasından çok bir insanın köpeği ısırması dikkat çeker ve tıklanır. öbürü olağandir diğeri değildir.
ayrıca,haber saçma değil,içler acısı ve biz kadınların haklarını bu kadınmı savunacak diye düşündürecek kadar acı ve önemli.
kadın haklarının önemini az çok bilmen gerekir değilmi.

Aslında bizler olayı şakaya vuruyoruz. ama durum çok vahim.
bu kafada biri bizlerin haklarını nasıl savunacak. konuşmamız gereken bu. ama doğruya doğru. olay TRAJİKOMİK

Keşke sadece bu bakan bu saçma kafada olsaydı.
Herkes düzgün de bi bu arızalı olsaydı keşke :KK14:

Kadin profesorluge kadar gitmis.. Belki de bilincli olarak sacmaliyordur. Ne de olsa son yillarda halk buna prim veriyor. Boyle konustukca oylari artiyor, eksilmiyor. Herkese anladigi dilden.. Bugun Turk toplumunun buyuk bir yuzdesinin anladigi dil de bu maalesef..

Kadin profesorluge kadar gitmis.. Belki de bilincli olarak sacmaliyordur. Ne de olsa son yillarda halk buna prim veriyor. Boyle konustukca oylari artiyor, eksilmiyor. Herkese anladigi dilden.. Bugun Turk toplumunun buyuk bir yuzdesinin anladigi dil de bu maalesef..

bende bir kaç gündür düşünüyorum saçmalamak istiyorum olmadık bir şey demek istiyorum akp nin dikkatini çekmek istiyorum...

ama ne yapabilirim bunu bulamıyorum...o_Oo_Oo_Oo_O

öyle değil bence, bence bunu inanarak söyledi, öyle halkın seviyesinesine inme falan yok yani bence, zaten onlarda halktan...
prof diye gözünde büyütme, bi dönem bi ünin kambüsünde yaşadım kim nasıl yükseliyor akedemisyenlikte gördüm yani birebir, özetle ikili ilişkilerle... öyle bilimsel araştırmalarla falan değil, neyse şimdi:KK53:

bende bir kaç gündür düşünüyorum saçmalamak istiyorum olmadık bir şey demek istiyorum akp nin dikkatini çekmek istiyorum...

ama ne yapabilirim bunu bulamıyorum...o_Oo_Oo_Oo_O
Hayattaki herseyi, yeme, icme, yatma, kalkma, calisma, evlilik, dogum gibi ne varsa hepsini dinle bagdastiran laflar edeceksin heryerde alt tarafi.. Dogru veya sacma farketmez, ucuk olsa daha iyi, cabucak gundem olur, dikkat cekersin, acaip reklamin olur. Hele AKPye dini acidan oy vermenin neden elzem oldugunu filan soylersen patladin gitti..:KK58:

öyle değil bence, bence bunu inanarak söyledi, öyle halkın seviyesinesine inme falan yok yani bence, zaten onlarda halktan...
prof diye gözünde büyütme, bi dönem bi ünin kambüsünde yaşadım kim nasıl yükseliyor akedemisyenlikte gördüm yani birebir, özetle ikili ilişkilerle... öyle bilimsel araştırmalarla falan değil, neyse şimdi:KK53:
Yav chess.. Sonuc olarak o ayda binlerce TL maasli bakan, biz degiliz.. Bir daha secilip milletvekilliginde 2 yili doldursa, bir daha hic calismasa bile emekliligi hakketmis olacak. Ya biz? O kullanmamissa eger, bundan menfaati olan birileri onun yerine aklini kullanip bunu bakan yapmis demek ki..

Hayattaki herseyi, yeme, icme, yatma, kalkma, calisma, evlilik, dogum gibi ne varsa hepsini dinle bagdastiran laflar edeceksin heryerde alt tarafi.. Dogru veya sacma farketmez, ucuk olsa daha iyi, cabucak gundem olur, dikkat cekersin, acaip reklamin olur. Hele AKPye dini acidan oy vermenin neden elzem oldugunu filan soylersen patladin gitti..:KK58:

tutmayın beni o zaman

artık börekler yaparım sana kocişime,niran Ünsal edaları,bir sürü korumayla şehit olma haberleri oh valla bu tarz insanlar geçerli oluyor ha birde ne yaparsan yap arkanda fanatiklerin varsa yaşadın...

öbür dünya mı amannnnnn bu dünyada dinci ol el ayak öpülür ol hayata bir kez geldik dimi gerisi boş bide sarayda yaşamak var işin ucunda değmeyin keyfime

(baktı olmadı gerçekler yalan oluyor yalanlar gerçek matmazel yoldan sapma anında):KK70::KK53:

Back
X