Bakan'ın kızından 'kariyer' yorumu

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.870
40.691
698
  • fft86_mf3062792.Jpeg

Bakan'ın kızından 'kariyer' yorumu
fft81_mf3062781.Jpeg

RADİKAL - Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun İstanbul’da 2015’in ilk bebeğini dünyaya getiren Akbalık çiftinin ziyaretinde dile getirdiği “Anneler, annelik kariyerinin dışında bir başka kariyeri merkeze almamaları gerekir. Merkeze iyi nesiller yetiştirmeye almalılar” sözleriyle başlayan tartışma sürüyor.

BABAM YANLIŞ ANLAŞILDI

Hürriyet'ten Mesude Erşan, Şehriban Oğhan ve Turan Yılmaz'ın haberine göre, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun büyük kızı Nesrin Müezzinoğlu Sobacı, babasının sözlerinin yanlış anlaşıldığını söyledi. Bakan Müezzinoğlu’nun aslında kariyer için anneliğin geriye atılmamasını kastettiğini belirten Sobacı, “‘Bayan çalışmamalı’ demiyor. Ama ‘Öncelik aile ve çocuğumuz olmalı’ diyor. Bizi de böyle yetiştirdi” dedi. Mehmet Müezzinoğlu’nun sahibi olduğu Avcılar Hopsital’da yönetim kurulu üyesi olan Sobacı, sözlerine şöyle devam etti: “Batı kültürüyle yetişmiş bir aileyiz. Daha 10 yaşındayken babam bizi yaz tatillerinde kliniğine götürürdü. Hastanede hosteslik yapardık. Ben oğlum doğduktan sonra çalıştım. Kızımdan sonra da çalıştım.”
http://www.radikal.com.tr/politika/bakanin_kizindan_kariyer_yorumu-1264214

bence kızların öncelıgı evlenıp cocuk yapmak degıl okumak olmalı evet erkeklerde okumalı meslek edınmelı ama ben ınanıyorum eşit olunmalı hatta bayanların okuyup meslek sahıbı olmaya daha cok ıhtıyacı var... keske annemın rahmetlı babamın sozunu dınleyıp okusaydım keşke okumak meslek sahıbı olmak çok önemlı.....

Back