Bakar mısınız? Çok kırgınım

MLS_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Mart 2009
1.287
8
158
arkadaşlar bugün en yakın arkadaşlarımla hafif hoşlanmaya başladığım biri vardı onun yanına gidecektik. ofisinin önüne geldik bi kız bizi azarladı ve demek hiç adamı gözetliyorsunuz demez mi? neye uğradığımı şaşırdım sonra bi güzel gidip demezmi ben yerin dibine gireyim dedim öyle birşey yok adamda şunu dedi kulaklarımla duydum bazı arsız insanlar var buralarda ya benide çok iyi tanıyor kaç senedir bu arlar tam yakınlaştıkişte bu oldu yinede bu lafı insan sevdiği birinden duyunca kendini berbat hissediyor sizinle paylaşmak içimdeki sıkıntıyı dökmek istedim:1ninca::içelim:

tam olarak anlamadım karışık anlatmışsınız ama ben bu duruma üzülmez yalvararak böle bişey yok demez sadece gülerdim..

canım osenın gercek arkadasın degıl oyle tıpler vardır o arkadasından uzak dur derım senın dostun degıl belkı o gencten oda hoslanıyordur

işte ya gıcık çok ispiyoncu adam iyi hoşta biraz önyargılı olduğu için biri benim hakkımda iftira atsa onlara beni azarlar yani of ama bende saf değilim yüzüne fırsatı bulurbulmaz vurmayı düşünüyorum yapayım mı sizce?

anlamadım pek ama dogru anladıysam o erkekle yakınlaşmayı kes görsün !

olayı öyle kötü bir şekilde anlatmışsınız kim kime ne dedi anlaşılmıyor. bir daha anlatırsanız sevineceğiz.

kimi gözetliyordunuz, sizi kim azarladı?
arsız olan kim?
kimin eli kimin cebinde?
o kadar karışık ki neredeyse en yakın arkadaşınızdan mı hoşlanıyorsunuz diyeceğim?

hafif hafif ne olmuş?

galiba arkdaşın hoşlandıgı bi çocuk varmış oda buna yakınmış bu onun çalıştıgı yere gitmiş onu görmek için bi kız o kız kim anlamadım neyse o kız demişki kimi gözetliorsun sora gitmiş çocuga demiş oda evet böle insanlar var faln diyince arkdaşta dioki oda bana yakındı neden böle dedi??
galiba konu buydu

buda açtı konuyu ve yok oldu ortadan okadar kızıorumki böle oluncaaa delikafadulden

bende bişey anlamadım size neyi gözetliyorsunuz diyen kız kim ve onu neden ilgilendiriyorda size onu diyor.kafamçokkarıştı

Kızlar sakin olun. Biz burada neleri çözdük. Şimdi elele verirsek arkadaşın ne demek istediğini anlarız.
Gerçi ben hiç bir şey anlamadım ama, anlayanlar yada anladığını sananlar anlamayanlara anlatsınlar. Belki anlayabilen çıkar. delikafadulden laelaelaelaelae .:Ben iyi değilim galiba.

tmam tekrar anlatıyorum bakın şimdi ben ve yanımda iki iyi arkadaşım sevidiğimin yanına gittik... işte kapıda bi kız vardı sarışın adı öznur tanıdık yanı işte ne işiniz var dercesine baktı sonra sanane dercesine bizde kapıyı açtık girmek için açtık ama o aa adamı gözetliyorsunuz dedi sonra durun diyeyimde ona bu yaptığınızı görün diye daldı odada şunu duydum işte onlar gibi bazı arsızlar var dedi ki biz onla çok önceden beri tnışığız 12 sene falan beni hep korurdu falan ama ne oldu bilmiyorum bakışıyoruzda gülüyor falan ama bugün o lafları duymaz olaydım dedim

yani beni kıran sevdiğim insanın bu iftiraya karşılık bana arsız diyecek kadar hakaret etmesi arkadaşlar

Allah iyiligini versin cok guldum ya:roflol::roflol:

Valla dogru soyluyorsun :roflol:

Terbiyesizlik yapmis.. bakma yuzune bence birdaha süprizzzzz

evet bakmayacağım birde bugün hiç birşey yokmuş gibi ısrarla baktı bende telle konuşuyordum hemen uzaklaştım o arkasını döner dönmez of ya gıcık birden soğudum ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…