Bakar mısınız? Çok kırgınım

boşverdim dediğin gibi karakterini gösterdi yüzüme iyi arkadan kötüklava:

daha hoşlanma aşamasında karakterini belli etmiş, şanslısın. yoluna onsuz devam etmelisin.

anlamadığım madem adamın yanına gidiyorsunuz. kız ,bunu dediğinde, çekil biz kimseyi gözetlemiyoruz.. ,x in odasına gireceğiz ziyarete geldik, neden demediniz.
orada beklediniz mi... direkt girer girmez gözetleme lafı ,nasıl çıktı.
kız bunu söylediği an odaya girecektiniz.. adam da bunu söylediğinde, biz seni görmeye gelmiştk,ne arsızı ,ne gözetlemesi deseydiniz..
birde,benim anlamadığım bu adam, bu lafı neden etti.. acaba sizden bir rahatsızlığı mı var.
çünkü kıza hakvermiş. yani 2 side birşeyler olmuş ve rahatsız edilmiş gibi konuşmuşlar..

ya herşey 1 saniyede oldu inanamadım daldı ağzım açık kaldı öyle bende sinirlendim çıktım adamda kendini gösterdi normalde beni çok sever sayar bana karşı öyle davranır arkamdan dedi zaten o kız o hanımdiyeyim artık benden pek hoşlanmıyor kıskanç biri

anladıım kadarıyla adamla tanışmıyolar sadece bakışıyolar ondan ofise giremediler heralde anlamadımki::uhm: bendemi bişi var bu akşam yaa gene anlamadım ben:sm_confused:

Senden ßahsettiklerine emin misin?.. ßelki adam onLar gißi derken sizin oLdugunuzu ßilmeden konu$mu$tur...

anladıım kadarıyla adamla tanışmıyolar sadece bakışıyolar ondan ofise giremediler heralde anlamadımki::uhm: bendemi bişi var bu akşam yaa gene anlamadım ben:sm_confused:

ah cnm sende galiba :) şaka bir yana tnaışıyoruz onunla bi tanem yani adamla arkadaşız ilgisi vardı banada işte arkamdan iftira atan bi kıza inanıp hakaret etmesine çok kırıldım hergün yüzyüze bakıyoruz

Senden ßahsettiklerine emin misin?.. ßelki adam onLar gißi derken sizin oLdugunuzu ßilmeden konu$mu$tur...
ya cnm keşke öle olsa keşke yanlış anlasam ama bunları ona söyleyen kız adımı dedi oda beni bile bile dedi bunu kız dediki melis oda evet bizim melis sonragerisi geldii

ben olayı anladım da mantığını anlamadım...

öznurun sana gıcığı var demek ki...
adam bizim melis diyor ama arsız da diyor...

güzelim aman uzak dur bunlardan... valla benim melise ben kendim arsız diyeceksem kendimden şüphe etmem lazım... demek ki tutarsız bir abi bu ... boşver...

tutatsızki ne tutarsız bacım neler çektirdi birlikte olmadık iyiki yeni yeni başlamıştık ki beni başka çıkarları için tavlamaya çalıştığını arkamdanda ne düşündüğünü öğrendim

Boşver be güzelim takma kafana. Anlaşılan Öznur'un seninle bir alıp veremediği var. Takma kafana tokadan başka şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…