Saç Rengi ve Saç Boyama Bakar mısınız hangi renk gider bana? (resimli)

seda112

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2012
15
0
0
Bursa
Arkadaşlar saçlarımı sarı istiyorum daha önceden röflem vardı şimdi krepe balyaj, röfle ve komple sarının arasındayım.. Sizce hangisi yakışır saclarım şu şekil..;
ve şu 2 renk arasındayım özellikle:

bence komple sarı yapmaktansa krepe balyaj yap derim ben canım hem daha doğal duruyor hemde ayyy dip boyam geldi derdi yok :1: ama yinede karar senin tatlım bande bi ay önce krepe balyaj yaptım $Fotoğraf1320.webp $Fotoğraf1319.webp ve hiç pişman olmadım umarım yardımcı olmuşumdur canım

İkisi de aynı renk onların ortam değişikliğinden farklı görünmüş..Eğer esmer tenli isen bu ton sarı büyük gösterir.

bence komple sarı yapmaktansa krepe balyaj yap derim ben canım hem daha doğal duruyor hemde ayyy dip boyam geldi derdi yok :1: ama yinede karar senin tatlım bande bi ay önce krepe balyaj yaptım Eki Görüntüle 460080 Eki Görüntüle 460081 ve hiç pişman olmadım umarım yardımcı olmuşumdur canım

krepe balyajınıza bayıldımmm maşallah güle güle kullanın. benimde koyu kahverengi (boyasız) saçlarım var. bende balyaj tarzı bi değişiklik yaptırmak istiyodum. krepe balyajınızın rengi nasıl bi sarı?

benim kendi görüşüm bende uzun süre krepe balyaj kullandım şimdi tümünü boyuyorum açıkçası dip boya derdi yok mu? var tabiki...
Ama krepe balyajdaki yapaylık hiç bir şeyde yok. Ben her zaman doğaldan yanayım, güzel de duruyor yakışanı da var balyajın.... Ama ben hiç sevemedim, ne kendime yakıştırdım ne de sokakta gördüğümde başkalarına :50:

krepe balyajınıza bayıldımmm maşallah güle güle kullanın. benimde koyu kahverengi (boyasız) saçlarım var. bende balyaj tarzı bi değişiklik yaptırmak istiyodum. krepe balyajınızın rengi nasıl bi sarı?

teşekkür ederim tatlım beğenmene sevindim :16: benim saçlarım da koyu küllü kumral vardı alt zemin rengi olarak üzerine de böle hani şu rengi istiyorum da demedim boya saçımda bekledikçe açılıyordu bende bukadar açık olması uygundur dedim ve bitti yani tam olarak ne kullandı kuaförüm hiç bilmiyorum canım :)

bence komple sarı yapmaktansa krepe balyaj yap derim ben canım hem daha doğal duruyor hemde ayyy dip boyam geldi derdi yok :1: ama yinede karar senin tatlım bande bi ay önce krepe balyaj yaptım Eki Görüntüle 460080 Eki Görüntüle 460081 ve hiç pişman olmadım umarım yardımcı olmuşumdur canım

güzelmiş canım çok beğendimm ama sanki ben sarılıklar biraz daha fazla olsun istiyorum..eski hali böyleydi kendim yapmıştım

aslında kendi yaptığın renkte güzel olmuş canım ben beğendim..Palette Saç Boyası 8-65 Kahve Köpüğü bu ton nasıl bi bak istersen canım

Back
X