Arkadaşlar saçlarımı sarı istiyorum daha önceden röflem vardı şimdi krepe balyaj, röfle ve komple sarının arasındayım.. Sizce hangisi yakışır saclarım şu şekil..;
bence komple sarı yapmaktansa krepe balyaj yap derim ben canım hem daha doğal duruyor hemde ayyy dip boyam geldi derdi yok ama yinede karar senin tatlım bande bi ay önce krepe balyaj yaptım ve hiç pişman olmadım umarım yardımcı olmuşumdur canım
bence komple sarı yapmaktansa krepe balyaj yap derim ben canım hem daha doğal duruyor hemde ayyy dip boyam geldi derdi yok ama yinede karar senin tatlım bande bi ay önce krepe balyaj yaptım Eki Görüntüle 460080
Eki Görüntüle 460081
ve hiç pişman olmadım umarım yardımcı olmuşumdur canım
krepe balyajınıza bayıldımmm maşallah güle güle kullanın. benimde koyu kahverengi (boyasız) saçlarım var. bende balyaj tarzı bi değişiklik yaptırmak istiyodum. krepe balyajınızın rengi nasıl bi sarı?
benim kendi görüşüm bende uzun süre krepe balyaj kullandım şimdi tümünü boyuyorum açıkçası dip boya derdi yok mu? var tabiki...
Ama krepe balyajdaki yapaylık hiç bir şeyde yok. Ben her zaman doğaldan yanayım, güzel de duruyor yakışanı da var balyajın.... Ama ben hiç sevemedim, ne kendime yakıştırdım ne de sokakta gördüğümde başkalarına
krepe balyajınıza bayıldımmm maşallah güle güle kullanın. benimde koyu kahverengi (boyasız) saçlarım var. bende balyaj tarzı bi değişiklik yaptırmak istiyodum. krepe balyajınızın rengi nasıl bi sarı?
teşekkür ederim tatlım beğenmene sevindim benim saçlarım da koyu küllü kumral vardı alt zemin rengi olarak üzerine de böle hani şu rengi istiyorum da demedim boya saçımda bekledikçe açılıyordu bende bukadar açık olması uygundur dedim ve bitti yani tam olarak ne kullandı kuaförüm hiç bilmiyorum canım :)
bence komple sarı yapmaktansa krepe balyaj yap derim ben canım hem daha doğal duruyor hemde ayyy dip boyam geldi derdi yok ama yinede karar senin tatlım bande bi ay önce krepe balyaj yaptım Eki Görüntüle 460080
Eki Görüntüle 460081
ve hiç pişman olmadım umarım yardımcı olmuşumdur canım