• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakar mısınız lütfen

Canan1992

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2013
379
199
123
33
İyi akşamlar kızlar. Ya bugün evi temizlerken minik bir kağıt buldum. Saklanmış bir şekilde ama. Bende tesadüfen buldum. Eşimin yazısı idi. Eşim zaten cezaevinde. Kullanıcı adı şifre falan yazıyor. Ama hangi sosyal ağa ait olduğu yazmıyor. Facebook denedim olmadı instagram denedim olmadı. Çok merak uyandırdı bende. Sizce başka hangi sosyal medya hesabı olabilir kiya normalde hiç umursamam böyle şeyleri de eşimde yanımda yok ya bilmiyorum bakmak istedim. Anlayan yardımcı olursa sevinirim. Kullanıcı adı da sadece isim ve sonunda rakam yazıyor başka birşey değil

Kullanıcı adını direkt google yaz bak neresi çıkıyor?

Memur muydu? Memurlarneti ve donanımhaberi de kontrol edebilirsiniz.
Hiçbiyere uymuyosa eskidir belki, sonra kapatmış ya da değiştirmiştir.

şifreyi değiştirdi belkide instagram da arattınız mı o kullanıcı adını? bir forum sitesi de olabilir bir sürü alternatifi var bunun

şifreyi değiştirdi belkide instagram da arattınız mı o kullanıcı adını? bir forum sitesi de olabilir bir sürü alternatifi var bunun
İşte... evet instagram a da baktım da. Forum sitelerine takılacağını hiç sanmıyorum. Hiç denk gelmedim çünkü. Kullanıcı adını girdiğimde böyle bi kullanıcı adı yok falan diyor bende anlamadım ki. En çok facebook olur diye tahmin ettim ama ne yaptıysam olmadı

Kullanıcı adı mı mail adresi mi buldunuz?

namechk.com diye bir site var,kullanıcı adını oraya yazıyorsunuz,hangi sosyal ağlarda bu kullanıcı adı mevcutsa gri renk alıyor aşağıdan ikonu.

Asıl amacı özgün kullanıcı adı belirlemek ama aklıma geldi bir deneyin isterseniz.

Çok basit düşünüyorsunuz bence :) yani facebook instagram twitter a ait olduğunu düşünüyorsunuz ama bunu neden bir yere yazsın ki? Çok önemli şeyler değil. Bence başka birşey bu.
Cezaevine neden girmişti özel değilse?

Ücretli filim siteleri oluyor. Belki bir arkadaşı vermiş. Boş bir şeye beziyor

namechk.com diye bir site var,kullanıcı adını oraya yazıyorsunuz,hangi sosyal ağlarda bu kullanıcı adı mevcutsa gri renk alıyor aşağıdan ikonu.

Asıl amacı özgün kullanıcı adı belirlemek ama aklıma geldi bir deneyin isterseniz.
Çok teşekkür ederim bakacağım şimdi

Unutmamak için kağıda yazdıgına göre büyük ihitimal oyun kullanıcı adı ve sifresidir.

Back
X