• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakar Mısınız Lütfen

İcmeyi abartmissiniz demek ki
Ayrica bu yasta tanimadiginiz insanlarla tanimadiginiz ortamlara gitmemeniz lazim,aileniz nasil aile dostlarinin evine gelip kalabiliyor aklim almadi acikcasi. Kizlarinin davranisi 28-30 yas gibi degil pek o da ayri konu

Gece bar ortamlarına giderim, sarhoş arkadaşlarımı ben toparlarım.

Sarhoşluğunuzdan hoşlanmamak değil bu. "Sen böyle yaparsan erkekler seni kullanır" lafı mekanda bir erkekle ilgili bir şey oldu demektir. Ya -benim çiftleşme çağrısı olarak nitelendirdiğim- fazla seksi, abartılı danslar yaptınız, ya bir erkekle kesiştiniz, ya bir(kaç) erkek sizi fazlaca kesti, ya biri geçerken dokundu siz fark etmediniz ama izin verdiniz sandılar vs vs. Siz farkında olmadan karşı cinsle alakalı bir şeyler olmuştur.

19 yaş bara gitmek, içki içmek için küçük değil. Ama nolursa olsun, yanınızda kim olursa olsun sarhoş olmayın. Bunu size 29 yaşında ve senelerdir dışarıda alkol alıp dans eden biri olarak söylüyorum.

Çok saçma baştan daha 19 yaşındaki kızı al götür iç eğlen de tek yer eğlenmek için içkili yerler mi çok saçma bence abla demeyin abla böyle olmaz tabi ki eğlenirsiniz illaki içkili ortamlarda değil bence 19 yaş çok küçük daha ve içkili ortamlarda eğlenme yeri değil bence.
Anlattığınız insanlar bana biraz rahat tipler geldi. Akranlarınız yaşıtlarınızla gezin bu insanlardan dost olacağını sanmıyorum.

nicedays istanbulda hangi mekanda sarhoş olana kadar içip 150 lira ödedin? ankarada sarhoş olmak bile pahalı valla orası neresiyse ben de artık orada içeyim :D

nicedays istanbulda hangi mekanda sarhoş olana kadar içip 150 lira ödedin? ankarada sarhoş olmak bile pahalı valla orası neresiyse ben de artık orada içeyim :KK70:
Bu nasıl bir mantık? Herkesin bünyesi farklıdır. Sen 10 kadeh içersin hiçbir şey olmaz. Ben 3 kadehte giderim.

Back
X