Bakar mısınız nasıl nasıl bir adamla birlikteyim??

İlişki içinde olduğunuz kişi kaç yaşında? hem size düşüncesiz davranıyor hemde yan yana yatmak istiyor bu nasıl bir şey anlamadım açıkcası ve bir şey yapmıcam desede illa öpüp mıncıklamak vs isticektir bilginiz olsun... iyi düşünün..
İlişki içinde olduğunuz kişi kaç yaşında? hem size düşüncesiz davranıyor hemde yan yana yatmak istiyor bu nasıl bir şey anlamadım açıkcası ve bir şey yapmıcam desede illa öpüp mıncıklamak vs isticektir bilginiz olsun... iyi düşünün..düşüp

Bu ilişki yaş ben sana diyim bacım seninle uyuyacak mış eeee birşey yaşanmayacakmış geçsin o işleri hem evlenmek istemediğini söylüyor hemde seninle uyumak falan filan istiyor, tavizler tavizler i doğurur sınırlarını çiz ve ona Göre davranmasını iste davranmıyor mu hadi eyvallah de bak o zaman nasıl kıymete biner
Brni tanıdığından beri evlenmek istediğini söylüyor

Brni tanıdığından beri evlenmek istediğini söylüyor
Belki de öyledir şimdi ayrıntılı bilmediğimiz için ama sen temkinli adım at her zaman daha erken bence ilişkiniz zaten evlenme niyeti varsa sabırla bekleyecektir yatmayı da uyumayıda bir tavırlarına bakın birbirinize güveniniz vs iyice otursun

Evet gerçekten fazla umursamaz bir insan cimri diyemiyorum hesabı hep o öder yedirir içirir beni ama mesela akşam dışarıda olsam geciksem başıma bir şey gelecek diye korkar ya da yemek yemediğim zamanlar oluyordu kilo verme kendine bak yediğin yemeğin fotoğrafını görmek istiyorum diyor tamamen değer vermiyor diyemiyorum ama sanki yeterli de değilmiş gibi geliyor peki sence kullanıyor olabilir mi
Eğer yaşınız 21 ise o yaşlarda erkeklerin genel taktigidir ,yemeğinin fotosunu at ,eve gidince ara ,geç kalma vs hepsi blöf yalan . İnanmayın derim bir büyük olarak

3 ay evlilik beklentisine girmek için henüz çok erken bir zaman dilimi değil mi?
Ya da ayrılık kararı vermek için..
Eğer gerçekten değer veriyorsanız mesafeli bir şekilde tanımaya devam etmenizi öneririm.
Ama ayrılsam da problem yok diyorsanız zaten en baştan hayata bakış açılarınız ve değer yargılarınız örtüşmüyor dolayısı ile ayrılmak daha mantıklı olur.

Benden sonra evlenmeyi istiyor ne demek?
3 aylık ilişkide evlilik düşünülmez.
Hediyeye gelirsek ,annesine almadi dediniz.genel tavrı hediye vermemek üzerine ise art niyet aramazdım. Ama herkese alıp bana almıyorsa sorun olurdu.
Aynı yatakta yatma olayında ise, valla 3 aylık adama güvenmezdim.birsey olmayacak diyor ama olursa sonunda üzülebilirsiniz. Üzülmem diyorsanız kabul edin.

3 aylık bir ilişkim var ve sevgilim bana hiç hediye almadı hediye alıp vermeyi sevmiyor doğum gününü önemsemiyor annesine bile hediye almak isteyip vazgeçti birkaç gün sonra doğum günüm var hediye almaz diye düşünüyorum malesef beni sevse mutlaka hediye alır mıydı aramayı sevmiyor akşamları 5 dk sesimi duyuyor o kadar ve beni ailesine söylemiyor zamanı gelince öğrenirler diyor ama bunların yanında önceden aklında evlilik olmadığını benden sonra evlenmeyi istediğini söylüyor ben dedim ki benden soğursan söyle ben senden soğumam ki diyor soğuyamam senden diyor benle hem evlenmek istediğini söyleyip hem de böyle davranıyor normal mi? Ayrıca benle uyumak istediğini benle kalmak istediğini söyledi ve bir şey yaşanmayacak diyor sizce beni kullanıyor olabilir kullansa 3 ay sevgili olup gelecek hayali kurar mıydı?
Akşamları 5 dk sesimi duyma ihtiyacı olan adamın benim hayatımda yeri olamaz.
Bence siz hayallerde yaşıyosunuz ortada ilişki yok

Sevseydi o kadar soru işareti olur muydu Allah aşkına ya ?
Neymiş evliliği senle düşünmeye başlamışmış

Yemedik.
Ayrıca erkekler ilk aylarda heves heyecan eder yüksek olur o gazla birsürü şey yapar ki sizde onlar da yok.

Sevgi cok bilemedim.
Kullanıyor kullanmıyor diyemem ama bence size karşı yoğun hisleri yok, takılıyor vakit geçirmek hoşuna gidiyor.

Back
X