korunmasız ilişki yaşayanlar bile regl olurken ben parmaktan hamile kalacağımı düşündüm o da belki parmakta sperm vajinama değmiştir dedim ama dikkat ederim buna da çok ihtimal vermeme rağmen başka bir uygulanada beni çok korkuttular ihtimal olabilir gebe olabilirsin diye en son reglim 23 ocakta oldu yaklasık 11 gündür gecikmem var bu ay çok antibiyotik kullandım üstüne bunu dedikleri için çok stres yaptım 4 kere gebelik testi yaptım gecikmenin 5. gününden beri sırf korkutup olabilir dedikleri için sürekli yaptım hepsi negatif sivilce tedavisi görüyorum ona da ilaç içiyordum etkiler diye o ilacı bile bıraktım regl belirtilerim de var şişkinlik bel agrısı regl sivilceme kadar çıktı ama regl olmadım doktora mı gideyim ki ona da korkuyorum artık gitmeye iliskiye girmedim hiç iliskin var mı dediğinde ne demeliyim ihtimal var mı hiç bilmiyorum doktora gitmeden tarlusal alıp mı içsem yoksa belirtilerim var diye beklesem mi nolur yardımcı olun psikolojimi çok bozdular ben ihtimal vermediö gebeliğe testler de negatif hala süphelenmeli miyim napayım dalga gecmeden korkutmak için demeyin lütfen