Bakar mısınız?

anon

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2017
2.695
7.105
108
Merhaba, 5 6gündür bacaklarımda ufak kırmızı-kahverengi benekler var. Geçtiğimiz perşembe hastaneye gittim doktor sıcak hassasiyeti ya da şeker hassasiyeti olabilir dikkat et bunlara dedi gönderdi. Ancak gün geçtikçe artıyor. Yarın tekrar farklı bir doktora görünmeyi düşünüyorum. Fotoğrafta koyacağım, böyle bir şey yaşayan var mı? Ne olabilir bunlar? Bilenler yardımcı olabilir mi?

Eklentiler

• 995BCC0D-BB6D-42BA-8157-8F7AAFB4E808.webp
    995BCC0D-BB6D-42BA-8157-8F7AAFB4E808.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 306
Bende kalça tarafımda olmuştu, Soğuk havada elektrikli ısıtıcı oraya doğru geldiği için olmuş :D
Ne korkmuştum. Sobanın yerini değiştirince düzeldi hemen.
Geçmiş olsun.

Bende kalça tarafımda olmuştu, Soğuk havada elektrikli ısıtıcı oraya doğru geldiği için olmuş :KK70:
Ne korkmuştum. Sobanın yerini değiştirince düzeldi hemen.
Geçmiş olsun.
Aslına bakarsan bana da böyle dedi çok mu ısıtıyorsun bacaklarını vs ama bizim petekler 30 da yanıyor, kendisi zor ısınıyor :D O böyle dedikten sonra ince şeyler giymeye de çalıştım ama düzelmiyor, artıyor...

Aslına bakarsan bana da böyle dedi çok mu ısıtıyorsun bacaklarını vs ama bizim petekler 30 da yanıyor, kendisi zor ısınıyor :KK70: O böyle dedikten sonra ince şeyler giymeye de çalıştım ama düzelmiyor, artıyor...
Kan dolaşımı yavaşlığından da oluyor öyle. Ben o dönem hareketsiz bir işte çalışıyordum ve soğukta zaten kanım donuyor :D
Ilık su tutun kan akışı hızlansın.Krem sürün masaj da işe yarar bu anlamda.Bir hafta daha devam ederse tekrar gidin.

benim de çok sıcağa maruz kaldığım zaman bacaklarımın iç tarafında daha doğrusu dizlerimin arkasında oluyor. yazın etek şort vs giyip tenim birbirine sürttüğünde de çok oluyor ama genelde sıcak kaynaklı. doktorunuz krem vs vermedi mi?

benim de çok sıcağa maruz kaldığım zaman bacaklarımın iç tarafında daha doğrusu dizlerimin arkasında oluyor. yazın etek şort vs giyip tenim birbirine sürttüğünde de çok oluyor ama genelde sıcak kaynaklı. doktorunuz krem vs vermedi mi?
Üroderm diye uyduruk bir nemlendirici verdi. Aldım ama kullanır mıyım bilemiyorum

Kan dolaşımı yavaşlığından da oluyor öyle. Ben o dönem hareketsiz bir işte çalışıyordum ve soğukta zaten kanım donuyor :KK70:
Ilık su tutun kan akışı hızlansın.Krem sürün masaj da işe yarar bu anlamda.Bir hafta daha devam ederse tekrar gidin.
Geçer mi yani?

Bacaklarımı minnak kırmızı sobada biraz ısındırayım baabında yaklaştırmamla sıcağın tutkulu gazına gelip çoraplarımı tutuştururcasına yaklaştığımda oluşan izlerdi geçtiler kendileri :D

Üroderm diye uyduruk bir nemlendirici verdi. Aldım ama kullanır mıyım bilemiyorum

gereksiz bir nemlendirici ya o. bir işe yaramadığı gibi iğrenç de kokuyor. ben sıcaktan olduğunu düşündüm ama yine de gidin içiniz rahat etsin. çok geçmiş olsun.

Ufonun yanında bi ara çok durmuştum .bacaklarımda daha geniş bu şekilde benekler çıkmıştı .allahım bir de 1 sene gitmemişti . .sıcak etkili olmuş olabilir

Ağrılı acılı bir durum yoksa sıkıntı olmamasını diliyorum.
Benim cilt hassasiyetinden ve kuruluğundan ötürü biraz kaşıntı olmuştu o kadar.
Geçti.
Siz önleminizi alın,geçmezse tekrar görünürsünüz.
Yarın bir aile sağlık merkezine gideceğim ona göre özel hastaneye gitmeyi düşünüyorum.

Ufonun yanında bi ara çok durmuştum .bacaklarımda daha geniş bu şekilde benekler çıkmıştı .allahım bir de 1 sene gitmemişti . .sıcak etkili olmuş olabilir
Bir sene mi gitmedi :KK57:

gereksiz bir nemlendirici ya o. bir işe yaramadığı gibi iğrenç de kokuyor. ben sıcaktan olduğunu düşündüm ama yine de gidin içiniz rahat etsin. çok geçmiş olsun.
Devlet hastanesine gittim hiç ilgilenmedi, hiçbir test yapmadan şeker hassasiyeti olabileceğini söyledi. Neden böyle sistem?!

Back
X