Bakar mısınız

Birtekefem

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2018
830
3.412
113
Hanımlar eşim 15 günlüğüne yurtdışına çıktı ben ve bebegim evde yalnızım arada görümcem geliyor oturmaya. Sorunum şu ki ben kafamdan diyordum bu 15 günde şunları yapacağım diye ama 4 gün geçti hala elimi kolumu kaldirabilmis değilim normalde iğne oyası yapıyorum ama oğlun ayakta olduğu zamanlar mümkün olmuyor bu süre zarfında 5 tane filan yemeni vb yapmayı düşünüyordum ama birini daha yeni bitireceğim oğlum 14 aylık ve daha eşimin gelişi için misafire gelene gidene hamur işi yapmak istiyorum bana biraz motivasyon verınde toparlanayim nasıl hemen kendime gelebilirim

14 aylık bebe ile iğne oyası yemeni bide hamur işi mi
ben çalışıyorum ama çalışmasam dahi yapamam imkanı yok
yaparsanız helal olsun diyorum

yalnız lütfen çocuğu perişan etmeyin

Öylede sanki hiç bı is yapmıyor musum. Gibi geliyor bu seferde ev işini sabahtan hallediyorum zaten

Neden kendinizi elişine verdiniz bu kadar satıyor musunuz öylesine mi yoksa eğer öylesineyse bu stres yapılacak bir konu değil kesinlikle vaktinizi daha motivasyonunuzu arttırıcı şeylerle geçirebilirsiniz.

Gelene cay demleyin bi de kek tamamdir
14 aylik bebbegginizle tum bunlara ne gerek var oyun oynayin beraber vakit gecitin

Bu ailede öyle tek bı kekle gecistirilmiyor işte her türlü hamur işini yaparım da sorun işte bu silkelenmek

Kendimi geliştirip satmak istiyorum yaşım 25 daha bu yaşlarda bı ise yaramak istiyorum

Bu ailede öyle tek bı kekle gecistirilmiyor işte her türlü hamur işini yaparım da sorun işte bu silkelenmek
E zatenbu misafir agirlamak herks de agirdirki
O aile bu aile yok yani
Ama kocaniz yok cocugunuz 14 aylik
siz onceligi hamur isine vermissiniz

O zaman kolay gelsin ne dyelim

ayyyyy ben 15 gün çocuğumla başbaşa kalacağım kafamdaki plan iş yapmak olacak, mümmmmkünn değil
aksine hiç iş yapmam oturur çocuğumla keyif yaparım
tembel miyim neyim

Çocuk uyuyunca poğaçalar , kekler , börekler yapıp atın dondurucuya .
Misafir gelince çıkarın.
Bebeğinizin bu günleri bi daha gelmeyecek :)
Tadını çıkarın :)

Zaten yapabildiginiz kadarini yaparsiniz fazlasini bosverin derim. Her cocuk bir olmaz demek ki sizinki hareketliymis.

Ama yalnızsın iz ve kafaniza göre işlerinizi bitirmek istiyorsunuz bide öyle düşünün

Kendimi geliştirip satmak istiyorum yaşım 25 daha bu yaşlarda bı ise yaramak istiyorum
Acele etme önce cocugunla ilgilen, güzelce büyüt sonra gelistirirsin kendini. Şimdi vaktini ona ayırmanın, oyunlar oynaman daha iyi olur.

Bir de eşin 15 gün yurtdışına gitti diye dönüşünde misafir mi gelecek onun için?

Ay yemeğimin olduğu gün bayram ediyorum bütün gün kızıma kaldı. Bırakın işi gücü çocukla oynayın. Yatın, dışarı çıkın, evi dağıtın. Gelende çaya geldin kahveye geldin. Yada siz gidin hiç gelmesinler.

Senin silkelenmeye ihtiyacin yok ki.

Gayet de iyisin valla.

Hem bebek hem misafir hem el isi yapiyorsun daha ne istiyorsun?

Kolay gelsin valla ne diyim masallah

O zaman sizlerden bir ricam daha olacak hanımlar bana buzluga atilabilecek tarifler önerir misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…