• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakar mısınız?

Ya niye dalga geçiyorsunuz kızla? Biz de kocamla bir korunma yöntemi olarak ped üzerinden sürtünerek sevişiyorduk. Bu arada ben doğum kontrol hapı kullanıyorum kocam da prezervatif. Buna rağmen şu an ikizlere hamileyim. Üstelik üstüne gördüğüm için 7 aylıkken karnım büyüyünce farkettim. :KK53:

Canım konu sahibi diyor ki
Külotla ve pedle sürtünmemiş hiçbir kişi bana mutluluktan bahsetmesin:KK53:
Siz mutluluğu nereden bileceksiniz :KK45:
Hahahahahahahaha
Doğru ya Bende diyorum neden mutlu olamıyorum meğer kilot ve pedim eksikmisssss :D

Ya niye dalga geçiyorsunuz kızla? Biz de kocamla bir korunma yöntemi olarak ped üzerinden sürtünerek sevişiyorduk. Bu arada ben doğum kontrol hapı kullanıyorum kocam da prezervatif. Buna rağmen şu an ikizlere hamileyim. Üstelik üstüne gördüğüm için 7 aylıkken karnım büyüyünce farkettim. :KK53:
Ne kadar da allahın sevilen bir kulu....
Ben bacaklarımı duvara diktiğim halde olmadı 🤣

I
Kızlar merhaba konuyu buraya açtım ama belki cevap gelir diye. Ben sürtünme yolu ile bir ilişki yaşadım üzerimde çamaşır ve ped vardı. 10 gün sonra normal tarihide regl oldum. Ama daha sonra takıntı yaptım gebe olursam diye, dün bebe time adında bir test aldım kafamı daha da bulandırdı çok çok silik bir çizgi daha çıktı, İnternetten okuduğum kadarıyla bu test hatalıymış ve sürekli o silik çizgi okuyormuş ana yine de içime kurt düştü başka bir marka aldım onda tamamen tek çizgi çıktı. Sizce başka test almam gerekiyor mu ya da kan testi gerek var mı? İki ayrı testin resmini atıyorum.
Mkansiz bariyer kurmussun vajinana 😂 o siperm ... seene vajinana giremez 😂😂 rahat ol ole kolay olmuyo

Madem bu kadar korkuyorsun o zaman ilişki yaşamasaydın ne diyelim ki şimdi
Ya da nasıl hamilelik oluştuğunu arastır ondan sonra ilişki yasa
Arkadaş biraz cahil cümleyi kuruş tarzından bile belli o yüzden çok takma😂
Canım konu sahibi diyor ki
Külotla ve pedle sürtünmemiş hiçbir kişi bana mutluluktan bahsetmesin:KK53:
Siz mutluluğu nereden bileceksiniz :KK45:
kimseyi mutlu edemezsiniz çünkü pizza değilsiniz arkdşlr demiş şeyma subaşı. Bu arkadaşta bi farklı versyonu😂

Subhanallh ilk defa görenler beğensin😂😂😂

Ayy saka mi ciddi mi kiz? Mucize bebekler valla:KK9:

Valla hayatımda hiç külot ve ped ile sürtünmedim o hazzı bilemem sdhjsksk
Hiç test de yapmadım çünkü bi spermin taytın üstüne külot giyip pelerin takıp da süperman gibi külotu pedi aşıp rahme ulaştığını düşünmedim
O kafayı hiç yaşamadım:KK53:
Bu arada eczacıya "en iyi testi ver:KK67:" dediğini hiç sanmıyorum
Öyle olsa onu vermezdi
sen sadece hamilelik testi istemişsindir
Ah şu insanlara yalancı muameleleriniz. Kendinizden mi biliyorsunuz bu kadar şeyi

12 sayfa olmuş ama siz hala ikna olmamışsınız neden acaba? Ne duymak istiyorsunuz, zaten normal bir ilişki yaşamadığınız için hamile kalma bu bir durumunuz söz konusu değil.

İlk aldığınız test bozuktur ikincisi tek çizgi çıkmış zaten. O kadar insan yorum yapıyor hala ama test kafamı karıştırdı diyorsunuz.

Tam dalga geçilecek konu kusura bakmayın, 27 yaşında mühendis oluşunuzda ne bileyim yüreğim de bir yara oluşturdu 😂
Kusura bakmayın da 12 sayfa ikna olmadığımdan değil insanların saygısızlıklarına verdiğim yorumlardan dolayı

Back
X