Sevgilimden hoşlandığını düşünmedim yada kadınla ilgili hiçbirşey düşünmedim bunu belirtmedimde güven problemim yok gidiş dönüş uçak biletlerini ben aldım. Sevgilim orada birşeyler yapmışmıdır diye konu açmadım farkındaysanız.İyi de kıskançlık yapacak bir şey yok ki ortada. Adamın karısı sonuçta. Evli bir kadının ortada hiç bir şüpheli durum yokken sevgilinden hoşlanacağını düşünmen normal değil. Ha yok sevgilinin evli bir kadından etkilendiğini düşünüyorsan orda sıkıntı güvende. Ya sevgilin güvenini sarstı, güvenmiyorsun ya da kendine güvenmiyorsun.
Bu bile başlı başına sebep olabilir.Erkek arkadaşımın yurtdışına yerleşme durumu var ben daha bunu kabullenebilmiş değilim
Yazdıkların gayet normal herkesin başına gelebilecek birsey .ne yaşadın da arızaya bağlamayi başardın? Ben mi kaçırdım bisey?İyi geceler kızlar hemen konuya geçeceğim yorumlarınızı bekliyorum.
Erkek arkadaşım geçtiğimiz haftasonu ukraynaya gitti ve 1 gece kaldı gezi amaçlı değildi gitmesi gerekiyordu sorum zaten gitmesi ile ilgili değil. Orada türk olan birisi ile tanıştı hatta havalimanında ve kendisine baya yardımı dokunmuş bildiğim kadarıyla.
Sonrasında dönüşüne yakın x abi ile otuyoruz eşide var diyerek onların resimlerini attı x abi ve eşi kadın yabancı bu arada.
Ben birden yükseldim hayatta da tarzım değildir normalde ve taktım o sırada düzeldi öyle sanmıştım.
Şimdi bu abisi türkiyeye geliyor ve yarın akşam ordan istediği birşeyi almak için görüşecekler sonuç ben yine arızaya bağladım. Neden diye sorduğunda cevabım yok olmalı mı onuda bilmiyorum.
Fazla mı tepki veriyorum, tepkilerim olarak kendimi tanıyamıyorum normal mi ayırt edemiyorum.
Görüşlerinizi bekliyorum
Böyle şeyler yapma arkadaşim adamı usandirma kendinden.hee güvenini sarsacak bişey yapmıştır ozaman linç edelim adami ama gereksiz yere kendini de onu da yıpratma. Huzuru bulamadiginda erkekler ya iliskiyi sonlandiriyorlar yada evliysen başka yerde ariyorlar. Bence geçinin gidin.Kıskançlık duygusunu sanırım yeni yaşıyorum hayatım boyunca böyle bi insan olmadım zaten belirttim benlik tepkiler değil diyerek geçişlerimde hızlı oluyor
Umarım çünkü benide yıpratıyor o saçma geçişten sonra hiçbir sebep bulamıyorum ama gidicek olması beni gerçekten üzüyorBu bile başlı başına sebep olabilir.
Belki de oradan birileriyle yakın olması sizin kabullenemediğiniz durumu çağrıştırıp öfkelenmenize sebep oluyordur.
Umuyorum krizleri çabuk atlatırsınız. Böyle sebepsiz krizler iki tarafı da çok yıpratıyor.
Cevaplarımı okur musunuz lütfenGerçekten çok ilginç ne diyeceğimi bilemedim evli barklı kadın yanında kocası varken senin sevgiline yazacak. Saçma
Sevgilimden hoşlandığını düşünmedim yada kadınla ilgili hiçbirşey düşünmedim bunu belirtmedimde güven problemim yok gidiş dönüş uçak biletlerini ben aldım. Sevgilim orada birşeyler yapmışmıdır diye konu açmadım farkındaysanız.
Güvenle ilgili gerçekten içim rahat aklımın kenarından bile kötü birşey geçmedi çok ilgili çok düşünceli bunu yazarken bile gülümsetebiliyor yani. Ben böyle şeyleri sorun edecek biri değilim zaten aksine kendimde insanlara yardım etmeyi çok severim erkek arkadaşımda öyle. Tavırlarıma dikkat edeceğimBöyle şeyler yapma arkadaşim adamı usandirma kendinden.hee güvenini sarsacak bişey yapmıştır ozaman linç edelim adami ama gereksiz yere kendini de onu da yıpratma. Huzuru bulamadiginda erkekler ya iliskiyi sonlandiriyorlar yada evliysen başka yerde ariyorlar. Bence geçinin gidin.
Sizi azarlamadım yanlış anladınız sanırım. Kıskanmadım ama genel olarak kıskançlık duygusunu yeni yaşıyorum hayatım boyunca herhangi bir kişiyi kıskanmadım bunu belirttim oda yanlış anlaşıldı sanırım. ilk cevabımda da kadınla ilgili birşey olmadığını belirtim halada öyleKıskandım diyorsunuz. Ortada kıskanılacak tek bir kadın olduğu için doğal olarak ona odaklandık. Erkekten kıskanacağınızı düşünemedik. Konuya bakınca hala rus kadına karşı duyulan gereksiz kıskançlık anlaşılıyor. İnsanlara kızıp azarlamadan önce konuyu ben nasıl anlattım diye düşünseniz nasıl olur?
Baştan aşağı cevapları okudum kıskandım diye yazmışsın kimi kıskandın kadının kocasını kıskanacak halin yok kimi kıskanacağın ortada . Şimdi de lafı oraya buraya çeviriyorsun kadınla ilgili değil sevgilimle ilgili değil bilmem ne. Sorunun ne açıkça söylesene evelemedenCevaplarımı okur musunuz lütfen
evet son dönemde regli öncesi ve regli zamanında aglamalı zırlamalı gayet dengesiz bir biçimde geçiriyorum öncesiözür dileyerek soruyorum tatlım regli olabilir misin ?
Sizi azarlamadım yanlış anladınız sanırım. Kıskanmadım ama genel olarak kıskançlık duygusunu yeni yaşıyorum hayatım boyunca herhangi bir kişiyi kıskanmadım bunu belirttim oda yanlış anlaşıldı sanırım. ilk cevabımda da kadınla ilgili birşey olmadığını belirtim halada öyle
Son cümlen hoşuma gitti arkadaşım aferin sana.inşallah sevdiğinle çok mutlu ve huzurlu olursunuz iyi gecelerGüvenle ilgili gerçekten içim rahat aklımın kenarından bile kötü birşey geçmedi çok ilgili çok düşünceli bunu yazarken bile gülümsetebiliyor yani. Ben böyle şeyleri sorun edecek biri değilim zaten aksine kendimde insanlara yardım etmeyi çok severim erkek arkadaşımda öyle. Tavırlarıma dikkat edeceğim
akşam ordan istediği birşeyi almak için görüşecekler sonuç ben yine arızaya bağladım.
Arizaya bağlamanın sebebi ne? Gerçekten neye tepkili olduğunu biliyor musun? Sensiz hosca vakit geçirebilecek olmasi mi? Bahsettigin abi mi? Yoksa karisi mi? Ya da erkek arkadaşının gecmiste sana yasattigi güvensizlik yaratacak bir hareketi mi?Şuanda tepkili yaklaşmıyorum aslında gerçekten gezdiği için farklı bir kültür gördüğü için sevindim aksine
Arizaya bağlamanın sebebi ne? Gerçekten neye tepkili olduğunu biliyor musun? Sensiz hosca vakit geçirebilecek olmasi mi? Bahsettigin abi mi? Yoksa karisi mi? Ya da erkek arkadaşının gecmiste sana yasattigi güvensizlik yaratacak bir hareketi mi?
Ben zaten söyledim bu tarz tepkilerin kadını değilimdir normalde ve söylediğinize katılıyorum evet bir yetişkin. Buraya kendimi değerlendirmek için göremediğim şeyleri kendimde görmeye ve eleştiri olacağını bilerekte hatta farklı yorumlarla bakış açılarını görebilmek için yazdım.
Erkek arkadaşımın yurtdışına yerleşme durumu var ben daha bunu kabullenebilmiş değilim kendi içimde ve belirsizliği ukraynaya gideceği hafta gereksiz ve karakterini bildiğim bi arkadaşının eskort görüntüsü atması ve benim görmem üstüne ukrayna sanırım benim ruhsal dalgalanmalarım
Teşekkür ederim size de iyi gecelerSanırım temelde yurtdışına gidicek olması
Uslup olarak dikkat ettiğimi düşünüyorum sizdende aynı şekilde rica ederim. Sevgilimi kıskanıyorum demedim, kadını kıskanmadım asla demedim ki zaten konu sebebi problemimi bilmiyor oluşumdu çözdüm sanırım. Teşekkürler size..Baştan aşağı cevapları okudum kıskandım diye yazmışsın kimi kıskandın kadının kocasını kıskanacak halin yok kimi kıskanacağın ortada . Şimdi de lafı oraya buraya çeviriyorsun kadınla ilgili değil sevgilimle ilgili değil bilmem ne. Sorunun ne açıkça söylesene evelemeden
Ben de dikkat ettim üslubuma ama sanırım sen çok gerginsin. Yukarda kıskançlıktan bahseden başka biriydi o zaman biz yanlış anladık. İlginç bir kişilik erkek arkadaşına Allah kolaylık versin. İyi gecelerUslup olarak dikkat ettiğimi düşünüyorum sizdende aynı şekilde rica ederim. Sevgilimi kıskanıyorum demedim, kadını kıskanmadım asla demedim ki zaten konu sebebi problemimi bilmiyor oluşumdu çözdüm sanırım. Teşekkürler size..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?