Bakar Mısınız

Sanırım temelde yurtdışına gidicek olması
O zaman konunu düzenleyebilirsin. Zira bu haliyle konudan bagimsiz yorumlar gelecektir.

Yurtdisina yerlesiyorsa :
1-beraber gidebilirsin.
2-ayrilabilirsin.
3-bakis acını degistirip zamana birakabilirsin.

O zaman konunu düzenleyebilirsin. Zira bu haliyle konudan bagimsiz yorumlar gelecektir.

Yurtdisina yerlesiyorsa :
1-beraber gidebilirsin.
2-ayrilabilirsin.
3-bakis acını degistirip zamana birakabilirsin.
Konuyu güncellemeye çalışacağım.
Beraber gitme durumumuz imkansız şuan için belki daha sonra.
Ayrılmayı hiç düşünmedim bile, kendimi törpüleyip bakış açımı değiştireceğim sanırım

Kıskançlık duygusunu sanırım yeni yaşıyorum hayatım boyunca böyle bi insan olmadım zaten belirttim benlik tepkiler değil diyerek geçişlerimde hızlı oluyor
Sevgilimi kıskanıyorum demedim, kadını kıskanmadım asla demedim
E o zaman x abiyi mi kiskaniyorsunuz?

Yeni yasadiginizi belirttiğiniz kiskanclik duygusu kiminle ilgili yani?

E o zaman x abiyi mi kiskaniyorsunuz?

Yeni yasadiginizi belirttiğiniz kiskanclik duygusu kiminle ilgili yani?
Kıskançlık yanlış anlaşılmış 😊 Belirtmek istediğim kıskançlıkla ilgili daha önce kimseyi kıskanmadığım böyle bi duyguyuda ilişkimde yaşadığımdı. Ne kadını nede sevgilimi kıskanmadım yani zaten kıskansam gidişinden itibaren sorun ediyor olurdum tekrar düzenliyim. Ben sorunumun ne olduğunu bilmediğimden böyle bi hissi de yeni yaşadığımdan, kıskançlık his olarak böyle şeylere sebep verir mi ayırt edemiyordum. Ama kıskançlık değilmiş zaten. Oradaki cevabın yanlış anlaşılacağını düşünemedim tamamen benim hatam

Kıskançlık yanlış anlaşılmış 😊 Belirtmek istediğim kıskançlıkla ilgili daha önce kimseyi kıskanmadığım böyle bi duyguyuda ilişkimde yaşadığımdı. Ne kadını nede sevgilimi kıskanmadım yani zaten kıskansam gidişinden itibaren sorun ediyor olurdum
O zaman dediginiz gibi muhtemelen yurtdışında guzel vakit gecirip yeni insanlarla tanismasi, yeni bir hayat kurmasi icten içe sizin dengenizi bozuyor. Böyleyse eger insani, normal bir tepki ama sevgilinize ve iliskinize yansıtmamanız gereken bir sey bence. Hepimizin yaşayabileceği ama aslinda bencil bir his. Icinizde halletmeye calisin bence, durduk yere aranizi germeyin.

Erkek arkadasiniz ukraynaya mı yerlesecek?Siz onun yurtdisina gidecek olmasini mi kabullenemediniz , tam olarak sorun ne acaba biraz anlatinda rahatlayin zor bir durum bence ayri kalmayi kabullenmek..

Kıskançlık yanlış anlaşılmış 😊 Belirtmek istediğim kıskançlıkla ilgili daha önce kimseyi kıskanmadığım böyle bi duyguyuda ilişkimde yaşadığımdı. Ne kadını nede sevgilimi kıskanmadım yani zaten kıskansam gidişinden itibaren sorun ediyor olurdum tekrar düzenliyim. Ben sorunumun ne olduğunu bilmediğimden böyle bi hissi de yeni yaşadığımdan, kıskançlık his olarak böyle şeylere sebep verir mi ayırt edemiyordum. Ama kıskançlık değilmiş zaten. Oradaki cevabın yanlış anlaşılacağını düşünemedim tamamen benim hatam
[/
O zaman dediginiz gibi muhtemelen yurtdışında guzel vakit gecirip yeni insanlarla tanismasi, yeni bir hayat kurmasi icten içe sizin dengenizi bozuyor. Böyleyse eger insani, normal bir tepki ama sevgilinize ve iliskinize yansıtmamanız gereken bir sey bence. Hepimizin yaşayabileceği ama aslinda bencil bir his. Icinizde halletmeye calisin bence, durduk yere aranizi germeyin.
Öyle yapacağım ama bu dengesizliğimide açıklamayı düşünüyorum böyle anlamsız kalmasın en azından kafasında.
Güzel zaman geçirmesine gerçekten çok sevindim aksine tek başına gezmek zorunda kalmadı diyerekte.
Çok güzel giden bi ilişki bu anlamsız tepkilerime bile öyle güzel yaklaştı ki hatta oda böyle bi insan değilim çünkü bende onu üzmek istemiyorum.
Gidicek olması çok üzüyor beni başka bir hayata çabuk adapte olacağını gördüm sanırım bunlar etkiledi galba

Erkek arkadasiniz ukraynaya mı yerlesecek?Siz onun yurtdisina gidecek olmasini mi kabullenemediniz , tam olarak sorun ne acaba biraz anlatinda rahatlayin zor bir durum bence ayri kalmayi kabullenmek..
Erkek arkadaşım amerikaya yerleşecek saat olarak bile 9 saat fark var siz düşünün. Gidicek olması hakkında konuşmuyoruz böyle oluncada his olarak kendi içimde gelip gidiyorum galba birşey de diyemiyorum üstüne.
Mantık olarak kabul etsende his olarak zor gerçekten.

Erkek arkadaşım amerikaya yerleşecek saat olarak bile 9 saat fark var siz düşünün. Gidicek olması hakkında konuşmuyoruz böyle oluncada his olarak kendi içimde gelip gidiyorum galba birşey de diyemiyorum üstüne.
Mantık olarak kabul etsende his olarak zor gerçekten.
Evet duygusal anlamda oldukca zor bir durum sizi anladim simdi.Peki o nasil.keyfi yerinde mi iliskinizle.ilgili bir yorumu vs var mı.Örnegin telefon gorusmelerinizi nasil yalacaksiniz veya yuzyuze gorusme ihtimalleriniz var mi

Evet duygusal anlamda oldukca zor bir durum sizi anladim simdi.Peki o nasil.keyfi yerinde mi iliskinizle.ilgili bir yorumu vs var mı.Örnegin telefon gorusmelerinizi nasil yalacaksiniz veya yuzyuze gorusme ihtimalleriniz var mi
Telefon görüşmesi olarak Watsapp. Çok zorda olsa sanırım ben 1 kez gidebilirim. İş için gideceğinden mantıklı bakıyor belirlediği süreden sonra da dönmeyi planlıyor. Bizimle ilgili durumda geldiğinde şekillenecek yada bende oraya yerleşeceğim, çok detaylı konuşmıyoruz sanırım. Bense üzüldüğümde bişey düşünemiyorum

Bence adamin keyifli vakit geçirmesini kiskandin. Sensiz biraz daha hüzünlü, özlem dolu olmasini istedin.

Ki buda tartişma yaratmak için iyi bir neden değil ama o kadini kiskanmaktan iyidir.

Ben zaten söyledim bu tarz tepkilerin kadını değilimdir normalde ve söylediğinize katılıyorum evet bir yetişkin. Buraya kendimi değerlendirmek için göremediğim şeyleri kendimde görmeye ve eleştiri olacağını bilerekte hatta farklı yorumlarla bakış açılarını görebilmek için yazdım.
Erkek arkadaşımın yurtdışına yerleşme durumu var ben daha bunu kabullenebilmiş değilim kendi içimde ve belirsizliği ukraynaya gideceği hafta gereksiz ve karakterini bildiğim bi arkadaşının eskort görüntüsü atması ve benim görmem üstüne ukrayna sanırım benim ruhsal dalgalanmalarım

Açıklayıcı olması adına alıntıladım. Kıskançlık ile ilgili degilmiş temelde.

Açıklayıcı olması adına alıntıladım. Kıskançlık ile ilgili degilmiş temelde.
Ha aniden bi sinir geldi o zâman sana? Bi de uzak mesafe girecek araniza onunda huznu var zannimca? Ama olsun adamin ustune gitme bak zaten dunya karisti iran amerikan uslerine fuze yollamis millet tweet atiyor dunya savasi 3 basladi diye,ortalik zaten karisik bi de sen darlayipta adami sogutma kendinden

Ortada bir sorun gözükmüyor.Ukraynalılar çok sevecendir yardım etmeyi severler.Ukraynalı arkadaşlarım var emin ol Türklerden bin kat iyiler.

Ha aniden bi sinir geldi o zâman sana? Bi de uzak mesafe girecek araniza onunda huznu var zannimca? Ama olsun adamin ustune gitme bak zaten dunya karisti iran amerikan uslerine fuze yollamis millet tweet atiyor dunya savasi 3 basladi diye,ortalik zaten karisik bi de sen darlayipta adami sogutma kendinden
Yok hatamı telefi edeceğim

Neyden kıskandınız tam olarak. Kadınla ilgili birşey belirtmedim diyosunuz adamdan mı kıskandınız. Aşırı tepki vermişsiniz yanlış birşey yok burda.

Back
X