Her ikisi de olabilir. Zaten belirtiler ayni. Bunu ancak testle netlestirebilirsiniz eger yarina kadar adet olmazsanizKızlar ara ara kasık çekilmesi sağ ve solda. Bacaklar da huzursuzluk, peçeteyle silince akıntı birde sırt bel ağrım var . Yarın adet günüm regl düzenim ilk defa önceki adette 2 hafta şaştıyarın regl olur muyum ? Yoksa gebelik belirtisi olabilir mi?
Test yapmaya korkuyorumHer ikisi de olabilir. Zaten belirtiler ayni. Bunu ancak testle netlestirebilirsiniz eger yarina kadar adet olmazsaniz
Bugün mü?test yapin
evet zaten bir gun kalmadimi reglinize ?Bugün mü?
evet zaten bir gun kalmadimi reglinize
Bence ikiside olabilir ya Allah yinede gonlune gore versin..Kızlar ara ara kasık çekilmesi sağ ve solda. Bacaklar da huzursuzluk, peçeteyle silince akıntı birde sırt bel ağrım var . Yarın adet günüm regl düzenim ilk defa önceki adette 2 hafta şaştıyarın regl olur muyum ? Yoksa gebelik belirtisi olabilir mi?
ee test yaptiniz mi ?Bugün olmam lazımdı olmadımmm
Üzülmemek için yapmadımee test yaptiniz mi ?
İnşallah canımBence ikiside olabilir ya Allah yinede gonlune gore versin..
Adet oldunuzmuÜzülmemek için yapmadım
her ikisi de olabilir çünkü belirtiler her iki durumda da aynı erken gebelik testi sonuç verirKızlar ara ara kasık çekilmesi sağ ve solda. Bacaklar da huzursuzluk, peçeteyle silince akıntı birde sırt bel ağrım var . Yarın adet günüm regl düzenim ilk defa önceki adette 2 hafta şaştıyarın regl olur muyum ? Yoksa gebelik belirtisi olabilir mi?
Olmadım test aldım ama ne zaman yapsam bilmiyorumAdet oldunuzmu
Hala yapmadınız mı merak ettimOlmadım test aldım ama ne zaman yapsam bilmiyorum
Yapmadım akıntım devam ediyor ama sabah yaparım diye düşündümHala yapmadınız mı merak ettim
Olmadım test aldım ama ne zaman yapsam bilmiyorum
Sabah yapin bence ilk idrarlaOlmadım test aldım ama ne zaman yapsam bilmiyorum
Öyle yapcam yapamadım zaten hala fırsat olmadıSabah yapin bence ilk idrarla
Merakla bekliyorum inşallah gönlünüzce olsunÖyle yapcam yapamadım zaten hala fırsat olmadı
Koskoca bir tek cizgi yineMerakla bekliyorum inşallah gönlünüzce olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?