• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakar mısınız

caglaselver

Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2025
135
En iyi cevaplar
1
12
13
22
Arkadaşlar bakar mısınız acaba var mı

Eklentiler

• 1000006006.webp
    1000006006.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 83
  • 1000005929.webp
    1000005929.webp
    38,1 KB · Görüntüleme: 76
Normalde benim duzen bozuldu her ay düzenli gelen adetim Ağustosta gelmedi Eylül'de geldi uygulama üzerinden takip ettiğimde 7 gün kaldığı görünüyor
Anladım ozaman net bişey diyemiyorum ki benimki 26 veya 28 günlük döngüsü var ozaman sen biraz daha bekle yada sağlık ocağına git ver ne olacak düşünmekten iyidir

Canım öyle de böyle de sonucu görücez. Aslına bakarsan o kesenin içinde bebeği görene kadar hiç bişeyin garantisi yok. O yüzden kendini rahat bırak aklındaki şüpheleri gider
O pek olmuyor ya ben kesenin içinde bebeği de gördüm ama kalp atışını duyamadan bana veda etti hemde iki kere

İki kere düşük yaptım hemde kalp atışını duyamadan
Ben de kayıp yaşadım ,sonraki hamileliğimde senin gibi hep korkuyla geçirdim hamileligimi ama boşuna strese sokmuşum kendimi.Bircok kadın sıkıntılı gebelik yaşayabiliyor,en azından çevremde çok denk geldim ama hepsinin şuan çocuklari var.Umarim herşey gönlünce olur.🙏🏻🌸

Ben de kayıp yaşadım ,sonraki hamileliğimde senin gibi hep korkuyla geçirdim hamileligimi ama boşuna strese sokmuşum kendimi.Bircok kadın sıkıntılı gebelik yaşayabiliyor,en azından çevremde çok denk geldim ama hepsinin şuan çocuklari var.Umarim herşey gönlünce olur.🙏🏻🌸
İnşallah adetime de daha var ya o yüzden yanlış çıkmasını istemiyorum o yüzden biraz daha beklicem

Back
X