- 29 Nisan 2025
- 135
- En iyi cevaplar
- 1
- 12
- 13
- 22
- Konu Sahibi caglaselver
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oda doğru ama değer düşük çıkabilirBenim adetimde 11 Ekim normalde bi gidip bakarız ya heyecan olsun bizedeidrara yansıyan değer kana çoookktaann yansıdı bile
Muhtelemen düşük çıkar ama enazından olup olmadığına emin oluruz senin bat ne zamanOda doğru ama değer düşük çıkabilir
Normalde benim duzen bozuldu her ay düzenli gelen adetim Ağustosta gelmedi Eylül'de geldi uygulama üzerinden takip ettiğimde 7 gün kaldığı görünüyorMuhtelemen düşük çıkar ama enazından olup olmadığına emin oluruz senin bat ne zaman
Anladım ozaman net bişey diyemiyorum ki benimki 26 veya 28 günlük döngüsü var ozaman sen biraz daha bekle yada sağlık ocağına git ver ne olacak düşünmekten iyidirNormalde benim duzen bozuldu her ay düzenli gelen adetim Ağustosta gelmedi Eylül'de geldi uygulama üzerinden takip ettiğimde 7 gün kaldığı görünüyor
Aslında birazda olumsuz sonuç görmekten korkuyorumAnladım ozaman net bişey diyemiyorum ki benimki 26 veya 28 günlük döngüsü var ozaman sen biraz daha bekle yada sağlık ocağına git ver ne olacak düşünmekten iyidir
Canım öyle de böyle de sonucu görücez. Aslına bakarsan o kesenin içinde bebeği görene kadar hiç bişeyin garantisi yok. O yüzden kendini rahat bırak aklındaki şüpheleri giderAslında birazda olumsuz sonuç görmekten korkuyorum
O pek olmuyor ya ben kesenin içinde bebeği de gördüm ama kalp atışını duyamadan bana veda etti hemde iki kereCanım öyle de böyle de sonucu görücez. Aslına bakarsan o kesenin içinde bebeği görene kadar hiç bişeyin garantisi yok. O yüzden kendini rahat bırak aklındaki şüpheleri gider
Anladım senin bu yüzden korkuların var inşallah bu sefer başka olur Allah yüzünü güldürsün inşallahO pek olmuyor ya ben kesenin içinde bebeği de gördüm ama kalp atışını duyamadan bana veda etti hemde iki kere
İnşallahAnladım senin bu yüzden korkuların var inşallah bu sefer başka olur Allah yüzünü güldürsün inşallah![]()
Kan verdiğimde sonucu söylerimAnladım senin bu yüzden korkuların var inşallah bu sefer başka olur Allah yüzünü güldürsün inşallah![]()
İkinci çizgi görünüyor canim.Kaç günün geçiyor?Oldu galiba
Eki Görüntüle 3653040
Daha geçmeden yaptımİkinci çizgi görünüyor canim.Kaç günün geçiyor?
Allah'ın izniyle var o zaman canım.Bariz belli.Kan testi ver kesinleşsin.Daha geçmeden yaptım
Bilmiyorum ki dediğim gibi korkum varAllah'ın izniyle var o zaman canım.Bariz belli.Kan testi ver kesinleşsin.
Neden korkun var ki?Bilmiyorum ki dediğim gibi korkum var
İki kere düşük yaptım hemde kalp atışını duyamadanNeden korkun var ki?
Ben de kayıp yaşadım ,sonraki hamileliğimde senin gibi hep korkuyla geçirdim hamileligimi ama boşuna strese sokmuşum kendimi.Bircok kadın sıkıntılı gebelik yaşayabiliyor,en azından çevremde çok denk geldim ama hepsinin şuan çocuklari var.Umarim herşey gönlünce olur.İki kere düşük yaptım hemde kalp atışını duyamadan
İnşallah adetime de daha var ya o yüzden yanlış çıkmasını istemiyorum o yüzden biraz daha beklicemBen de kayıp yaşadım ,sonraki hamileliğimde senin gibi hep korkuyla geçirdim hamileligimi ama boşuna strese sokmuşum kendimi.Bircok kadın sıkıntılı gebelik yaşayabiliyor,en azından çevremde çok denk geldim ama hepsinin şuan çocuklari var.Umarim herşey gönlünce olur.![]()
Aynen haber ver merak ederim seniKan verdiğimde sonucu söylerim
Tamam veririmAynen haber ver merak ederim seni