- 28 Ocak 2017
- 54
- 23
- 8
- 38
- Konu Sahibi Nasil bir sinav
-
Sperm sayısı baya çok gözüküyo bizimki o kadar değilArkadaslar esimin sperm testi sonuclari sizce nasil bi bakar misiniz ?
Bi sorun varmi acaba...
Cok sagol canim benimde rahim filmi cektirmem gerekiyo sanirim baska bisey kalmiyo artik yapilailecekEşinin spermleri çok iyi canm morfoloji hız sayı hepside iyi .. kimyasalların sebebi kan pıhtılaşması olabilir yada rahim anomalileri
Bizim düşük malesef ya.Eşinin spermleri çok iyi canm morfoloji hız sayı hepside iyi .. kimyasalların sebebi kan pıhtılaşması olabilir yada rahim anomalileri
Evet canm cektir bir trombofili paneli testinde yaptır.Cok sagol canim benimde rahim filmi cektirmem gerekiyo sanirim baska bisey kalmiyo artik yapilailecek
Hangisi düşuk canm ??Bizim düşük malesef ya.
9 milyon birde varikosel çıktı eşimdeHangisi düşuk canm ??
Hangisi düşuk canm ??
Çok sağol canım bu da ultrason sonucuAyrıca eşinin morfolojisi ve hızlı hareketli sperm sayısı bence iyi yanı ancak o kadr olur sen esine ne yap biliyormusn at kestanesi al 5 6 tane kabuğunu soy içinin beyaz kısmını çıkar toz haline getir sabah aç karnına kaynamakta olan bir bardk suyun içine o tozdan 1 çay kaşığı at altni kapat iliyinca içir aç karnına 1 hafta icsn bak nasıl fayda ediyor benm eşim ameliyat oldu ama sayıları önce düzeldi sonra geri düştü ameliyatta bağlanmayan damarlar kalms dediler bunu icirdm sayılar düzeldi suan 480 milyon uzeriydi geçen ay yaptırdı bu ayda hamile kaldm zaten. Bunu 5 veya 7 gün yaptıktan sonra keçi boynuzu kürüne başla inslh birsy kalmaz . At kestanesi ne alaka dersen varislere iyi geliyor oda bir tur varis sonuçta sen yinede arastr ama Allah yardımcın olsun
Kontes001
Kist benm esimdede var o sıkıntı yapmiyormus varikoselli damarlar genişliği daha küçük canm 2.2 2.4 çıkmış 2.5 üzeri ameliyat edilir sn baştan önlemini almış ol bu at kestanesini al içir ama dikkat et kesinlikle dış kabuğunu içine karıştırma ben tarifi internetten aldm dış kabuğu zehirli yazıyordu içinin beyaz yerini oydum bıçaklaÇok sağol canım bu da ultrason sonucu
Süper canm yesin bunları düzelir inslh ben ilerlemesn varikosel diye at kestanesi içir dedm yoksa gerçekten eşinin düzelmeyeck bir sonucu yok yani bunları yesin düzelir bence sayı artarsa tamam zaten gerisi iyi :)B Biravucmutluluk sende sağlıkla kucağına al bebişini inşallah canım.
Bizde bunları aldık. Kullanalım senin dediğinde aklımda bulunsun.
Caksir suyu ile keçi boynuzu aynı anda kullanilmiyo diye biliyorum onu arastr istersenB Biravucmutluluk sende sağlıkla kucağına al bebişini inşallah canım.
Bizde bunları aldık. Kullanalım senin dediğinde aklımda bulunsun.
Daha önce test verdik morfıloji % 2 çıkmıştı. Şimdi %13 çıkmış. Bizde acaba çoban çökerten mi etki etti dedik.Süper canm yesin bunları düzelir inslh ben ilerlemesn varikosel diye at kestanesi içir dedm yoksa gerçekten eşinin düzelmeyeck bir sonucu yok yani bunları yesin düzelir bence sayı artarsa tamam zaten gerisi iyi :)
Aaa aktardan aldık bişey demediler.Caksir suyu ile keçi boynuzu aynı anda kullanilmiyo diye biliyorum onu arastr istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?