Bakar misiniz

Daha önce test verdik morfıloji % 2 çıkmıştı. Şimdi %13 çıkmış. Bizde acaba çoban çökerten mi etki etti dedik.
Canim ben esime hergun bitane folik asit veriyorum ve bitanede aceplus selenyum ayrica hergun keci pekmezi ozu yiyo portakal suyu ceviz findik ve yer fistigi tuketiyo belki bunlaretkili olmustur.. bizdede sorun oluyo ama tutanamiyo dusuk oluyo 5 kez hamile kaldim 5. De kimyasal oldu

Ben hiç hamile kalamadım. Senin testlerin nasıl çıkıyo

Ben hiç hamile kalamadım. Senin testlerin nasıl çıkıyo
butin testlerim hormonlarim temiz butun testleri yaptirdik pihtilasma genetik hepsi guzel cikti kan sulandirici filanda kullandim fayda etmedi olmuyo degerlerim 800 kadar cikiyo tam kese olusacakken dusuyo anlamiyorum aklim almiyo artik bitek rahim filmi cekilmedim o kaldi

İnşallah olur canım. İnofolic iç belki iyi gelir kaliteli yumurta yapıyo

kızlar bugün adet günüm dü 5 aydır korunmuyoruz aylardır adete 3-4 gün kala karın agrılarım baslarken bu ay hiç karın ağrım olmadı bugün adette olmadım ağrımda yok inanılmaz sıklıkta 5 dk bir falan tuvalete cıkıyorum ve biraz önce ölçtüm ateşim 37.8 sizce ham,le olabilirmiyim

Olabilirsin canm . Keşke ateşini hep olcseydin adetten bir gün önce veya adet olacagn sabah ateşin düşerse adet okursun yok yüksek kalırsa hamilesn demk normalde gün içinde ateşin daha düşuk oluyorsa hamile olma ihtimali var

35 milyon biraz az değil mi? En az 40 milyon olmalı diye biliyorum ama yanlış biliyorsam düzeltin lütfen

Dün gayet düşüktü hatta bi ara üşüdüm bugün birden yükseldi ilk doğumumdan sonra ilk defa adetimde gecikme oluyor

Anlayan varsa atsam benim sonuçlara bakabilir mısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…