- 28 Ocak 2017
- 54
- 23
- 8
- 38
- Konu Sahibi Nasil bir sinav
-
Canim ben esime hergun bitane folik asit veriyorum ve bitanede aceplus selenyum ayrica hergun keci pekmezi ozu yiyo portakal suyu ceviz findik ve yer fistigi tuketiyo belki bunlaretkili olmustur.. bizdede sorun oluyo ama tutanamiyo dusuk oluyo 5 kez hamile kaldim 5. De kimyasal olduDaha önce test verdik morfıloji % 2 çıkmıştı. Şimdi %13 çıkmış. Bizde acaba çoban çökerten mi etki etti dedik.
Ben hiç hamile kalamadım. Senin testlerin nasıl çıkıyoCanim ben esime hergun bitane folik asit veriyorum ve bitanede aceplus selenyum ayrica hergun keci pekmezi ozu yiyo portakal suyu ceviz findik ve yer fistigi tuketiyo belki bunlaretkili olmustur.. bizdede sorun oluyo ama tutanamiyo dusuk oluyo 5 kez hamile kaldim 5. De kimyasal oldu
Olabilir canm bitkilerin etkisine inanıyorumDaha önce test verdik morfıloji % 2 çıkmıştı. Şimdi %13 çıkmış. Bizde acaba çoban çökerten mi etki etti dedik.
butin testlerim hormonlarim temiz butun testleri yaptirdik pihtilasma genetik hepsi guzel cikti kan sulandirici filanda kullandim fayda etmedi olmuyo degerlerim 800 kadar cikiyo tam kese olusacakken dusuyo anlamiyorum aklim almiyo artik bitek rahim filmi cekilmedim o kaldiBen hiç hamile kalamadım. Senin testlerin nasıl çıkıyo
Bi bak canm benm tam bilgm yok buradaki arkadaşlardn duydm hepAaa aktardan aldık bişey demediler.
Bakıyorum da yazan bişey bulamadım canımBi bak canm benm tam bilgm yok buradaki arkadaşlardn duydm hep
İnşallah olur canım. İnofolic iç belki iyi gelir kaliteli yumurta yapıyobutin testlerim hormonlarim temiz butun testleri yaptirdik pihtilasma genetik hepsi guzel cikti kan sulandirici filanda kullandim fayda etmedi olmuyo degerlerim 800 kadar cikiyo tam kese olusacakken dusuyo anlamiyorum aklim almiyo artik bitek rahim filmi cekilmedim o kaldi
Olabilirsin canm . Keşke ateşini hep olcseydin adetten bir gün önce veya adet olacagn sabah ateşin düşerse adet okursun yok yüksek kalırsa hamilesn demk normalde gün içinde ateşin daha düşuk oluyorsa hamile olma ihtimali varkızlar bugün adet günüm dü 5 aydır korunmuyoruz aylardır adete 3-4 gün kala karın agrılarım baslarken bu ay hiç karın ağrım olmadı bugün adette olmadım ağrımda yok inanılmaz sıklıkta 5 dk bir falan tuvalete cıkıyorum ve biraz önce ölçtüm ateşim 37.8 sizce ham,le olabilirmiyim
Çok iyi sonuçlar.Arkadaslar esimin sperm testi sonuclari sizce nasil bi bakar misiniz ?
Bi sorun varmi acaba...
Dün gayet düşüktü hatta bi ara üşüdüm bugün birden yükseldi ilk doğumumdan sonra ilk defa adetimde gecikme oluyorOlabilirsin canm . Keşke ateşini hep olcseydin adetten bir gün önce veya adet olacagn sabah ateşin düşerse adet okursun yok yüksek kalırsa hamilesn demk normalde gün içinde ateşin daha düşuk oluyorsa hamile olma ihtimali var
Himm inslh vardir :) sabah ilk idrarla test yap istersenDün gayet düşüktü hatta bi ara üşüdüm bugün birden yükseldi ilk doğumumdan sonra ilk defa adetimde gecikme oluyor
Amin canm çok sağol sende hamissindir inslh ve alırsın kucağına inslh sağ saglimyarında olmasaam direk kan testi yaptırayım diyorum inş olmam inş sizde sağlıkla alırsınız kucagınıza
AminnnnnnnnnnnnnnAmin canm çok sağol sende hamissindir inslh ve alırsın kucağına inslh sağ saglim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?