• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakarmısınız... Çıldırmak üzereyimde

Aslında biraz ayrıntılı yazmak isterdim fakat çok üzgün ve bitkinim artık. Belki ilerki yazılarımda anlatırım . Zor bir dönem geçiriyorum. Beklenmedik şeyler oluyor Hayatımda :KK43:

Sıkıntımın en büyüğü şu;
Hani iş başvurusu yapılan bir çok site var. Bunlara başvurduğumuz halde hergün güncel olarak giripte tekrar baktığımız halde neden geri dönüşler olmuyor. Sanki cv ler incelenmiyor çoğunda, sanki firmalar reklam yapar gibi koymuşlar ilanları... çok üzgünüm
başvuru yaptığın firmaları kendin ara ilanınızı gördüm başvuruda bulundum. görüşmeye gelmek istiyorum de. mutlaka bi geri dönüş alırsın canım :)

başvuru yaptığın firmaları kendin ara ilanınızı gördüm başvuruda bulundum. görüşmeye gelmek istiyorum de. mutlaka bi geri dönüş alırsın canım :)

Yapıyorum canım.. başvuru yaptığımız yerin numarasını netden bulup aratıyorum eşime. ama telde bilgi veremiyoruz. Diyorlar.

Aslında biraz ayrıntılı yazmak isterdim fakat çok üzgün ve bitkinim artık. Belki ilerki yazılarımda anlatırım . Zor bir dönem geçiriyorum. Beklenmedik şeyler oluyor Hayatımda :KK43:

Sıkıntımın en büyüğü şu;
Hani iş başvurusu yapılan bir çok site var. Bunlara başvurduğumuz halde hergün güncel olarak giripte tekrar baktığımız halde neden geri dönüşler olmuyor. Sanki cv ler incelenmiyor çoğunda, sanki firmalar reklam yapar gibi koymuşlar ilanları... çok üzgünüm
işkurun çeşitli kursları var o kursdan sonra üç aylık oluyor ve o üç aydada ücret alıyorlar kurstan sonrada yüzde 95 bir yere yerleştiriyorlar
işkurdan alıyor firmalar çünkü çalışanları o tür bir kursa başvuru yapabilir mi

bulunduğumuz şehire 10 saat uzaklıkta bir yerde iş var oda kısa süreli. gitsemi bilemiyorum.. ama bu çözüm değil işte şaşırdım kaldım

bulunduğumuz şehire 10 saat uzaklıkta bir yerde iş var oda kısa süreli. gitsemi bilemiyorum.. ama bu çözüm değil işte şaşırdım kaldım
bence gitsin kısa süreli bile olsa hem işsizlik fikrinden kurtulur hem çalışırken daha fazla insan gördüğünden yeni bir iş bulmak daha kolay
ayrıca malesef işsizilik alışkanlık yapabilir işe gitmek istemeyebilir

Ne işi ki bu dönüş olmuyor? Yabancı dil çok önemli. Mezun olunan okul, bölüm vs.
Bunlar sağlamsa hemen geri dönerler internet üstünden yapılan başvurulara.
Aksi bir duruma rastlamadım.

Back
X