Bakarmisiniz Gebelik testi sonucu

Erbdky

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2018
2.290
1.419
133
40
Testte 20 dk sonrasını dikkate almayın yazıyordu 5 dk içinde böyle oldu olma ihtimali var

Ayni durumu yaşayan oldumu

Ayni durumu yaşayan yokmu

Kurudukca çizgi daha netleşir. Yarın da test yapın onda da silik varsa gebelik vardır. Benim de 6 gün kala böyle çıktı. Her gün bir kaset test yapıp koyulaşmasna baktm 4 gün kala da kan vermiştim direk çıkmıştı zaten.

Ozaman bilemiyorum çikolata kistleri enfeksiyonlar yükselen lh hormonu bunlarda silik çıkarabilir. 4 ay cok uzun bir süre doktora gittiniz mi ? 4 ay regl olmamak çok sıkıntılı bır durum. Biran önce kadın doğuma gidin hem kan verirsiniz hem muayne olursunuz

19 da kontrolüm var gidiyorum doktora 2 3 gündür adet sancim var erken menopoz diyo doktor nasip

Galiba yok kizlar 4 gun sonraki testimde böyle olsaydı koyulasma olurdu beyaz fonlu olan bugun diğeri cuma gununki

Eklentiler

• 20221220_113420.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 46
  • 20221216_100238.webp
    52,3 KB · Görüntüleme: 45
Merhaba sonuç ne çıktı acaba varsa Allah hayırlı etsin yoksada üzülme daha yol uzun ..

Gebelik testi yaptırmadım başka bi durum için gitmiştim yarin saglik ocağına kan vericem benim yolum maalesef kısa 37 yaşındayım doktor menopoz dedi 4 aydır adet olmuyorum hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…