Merhaba arkadaslar simdi doktordan geldim ultrasonda rahimin kendisine biraz değişik geldigini anormallik varmı yokmu diye emin olmak icin hsg yapacagını söyledi ama size sorum
eger bir anormallik olsaydı daha önce gittigim doktorlar bunu farketmez söylemezmiydi?
sonucta sonradan anormallik olmaz değil mi?bilgisi olan arkadaslar birseyler söyleyebilirmi kafam cok karısık
Merhaba arkadaslar simdi doktordan geldim ultrasonda rahimin kendisine biraz değişik geldigini anormallik varmı yokmu diye emin olmak icin hsg yapacagını söyledi ama size sorum
eger bir anormallik olsaydı daha önce gittigim doktorlar bunu farketmez söylemezmiydi?
sonucta sonradan anormallik olmaz değil mi?bilgisi olan arkadaslar birseyler söyleyebilirmi kafam cok karısık
slm cnm çektirdim bende epey oldu yapısında bisey cıkmadı biraz fazlaca öne yatıkmıs sadece.birsey cıkmadı yani sükür.ege üniversitesinde kime gidiyorsun ve doçente gitmenin şartı nedir ne kadar ödüyorsun
rahim anomisi ultrasonda anlaşılıyormuşmı cnm ben o kadar ultrasona girdim hiç bişey anlamadılar.ofis histereskopi olucakdım o zmn anladı dr rahimde terslik var dedi..ama ben bunuda büyütmüyorum şimdilik nasipse olur bebeğim...rahim tersliğim transferde zorluk çıkarmasında..
hiç takılma sen terslik durumuna bizimde bi akrabamız var onunda aynı problemleri ve 3. bebeğine hamile şuanda:)
tşkler cnm.Başlarda kabulenmek çok zor geldi hele sonucu aldım ilk gün tarifsiz bişeydi.Ama şimdi daha iim çok şükür.Tavsiyelerin için tşk derimRabbim isteyen herkezin yardımıcısı olsun.çok geçmiş olsun çok üzüldüm.ama dua et bolca inan olur stres yapma ah bu doktorlar.sen duayı bırakma Allah büyük yarım rahimle doguran bir sürü kadın var.inşirak duası var günde 70 kez oku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?