• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakarmısınız labaquick ovilasyon

Princessoffamily

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
468
Puanlar
123
37817.webp

Kızlar ovilasyon testim bugün koyulaşma başladı 1 haftayı değerlendireyim diyorum 17 21 ilişki oldu akşam test tekrarlamalımıyım
37954.webp

Eklentiler

• 37932.webp
    37932.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 41
Eki Görüntüle 3687919
Kızlar ovilasyon testim bugün koyulaşma başladı 1 haftayı değerlendireyim diyorum 17 21 ilişki oldu akşam test tekrarlamalımıyımEki Görüntüle 3687923
Yumurtlama görmeden her gün ilişki sağlıklı değil sperm kalitesizleşir siz neden her gün yapmışsınız anlamadım 21 aralıka göre diğerleri görünür olmadığı için büyük ihtimalle bugün büyüyen yumurtanız var bugün akşamı değerlendirmeniz gerekirdi ama dün yaptıysanız gerek yoktur 3-5 gün canlımkalır sperm

Yumurtlama görmeden her gün ilişki sağlıklı değil sperm kalitesizleşir siz neden her gün yapmışsınız anlamadım 21 aralıka göre diğerleri görünür olmadığı için büyük ihtimalle bugün büyüyen yumurtanız var bugün akşamı değerlendirmeniz gerekirdi ama dün yaptıysanız gerek yoktur 3-5 gün canlımkalır sperm
Yok hergün ilişki olmadı bacım sadece bugün ve ayın 17 si ilişki oldu doktor eşimdeki sorun sebebi ile 1 gün sra ile ilişki önerdi ama bizim sadece 17 aralık ve bugün ilişki oldu bundan sonra 1 haftayı düzgün değerlendiririm

Yok hergün ilişki olmadı bacım sadece bugün ve ayın 17 si ilişki oldu doktor eşimdeki sorun sebebi ile 1 gün sra ile ilişki önerdi ama bizim sadece 17 aralık ve bugün ilişki oldu bundan sonra 1 haftayı düzgün değerlendiririm
Tamam bugün ilişki olduysa tamam yarın aynı saatte tekrar test yapıp buryaa atın bakarız

Evet havuç çatlatmada yardımcı
Günaydın kardeşim hayırlı sabahlar dün akşam galiba fazla sıvı aldım bekledim ama etki etmedi sanırım bugün tamamen pik test
38113.webp

Eklentiler

• 38111.webp
    38111.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 28
  • 38110.webp
    38110.webp
    8 KB · Görüntüleme: 15
Son düzenleme:
Back
X