- Emoji Skoru
- 468
- Puanlar
- 123
- Konu Sahibi Princessoffamily
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yumurtlama görmeden her gün ilişki sağlıklı değil sperm kalitesizleşir siz neden her gün yapmışsınız anlamadım 21 aralıka göre diğerleri görünür olmadığı için büyük ihtimalle bugün büyüyen yumurtanız var bugün akşamı değerlendirmeniz gerekirdi ama dün yaptıysanız gerek yoktur 3-5 gün canlımkalır spermEki Görüntüle 3687919
Kızlar ovilasyon testim bugün koyulaşma başladı 1 haftayı değerlendireyim diyorum 17 21 ilişki oldu akşam test tekrarlamalımıyımEki Görüntüle 3687923
Yarın aynı saatte yapın testi daha koyulaşabilirEki Görüntüle 3687919
Kızlar ovilasyon testim bugün koyulaşma başladı 1 haftayı değerlendireyim diyorum 17 21 ilişki oldu akşam test tekrarlamalımıyımEki Görüntüle 3687923
Yok hergün ilişki olmadı bacım sadece bugün ve ayın 17 si ilişki oldu doktor eşimdeki sorun sebebi ile 1 gün sra ile ilişki önerdi ama bizim sadece 17 aralık ve bugün ilişki oldu bundan sonra 1 haftayı düzgün değerlendiririmYumurtlama görmeden her gün ilişki sağlıklı değil sperm kalitesizleşir siz neden her gün yapmışsınız anlamadım 21 aralıka göre diğerleri görünür olmadığı için büyük ihtimalle bugün büyüyen yumurtanız var bugün akşamı değerlendirmeniz gerekirdi ama dün yaptıysanız gerek yoktur 3-5 gün canlımkalır sperm
Tamam bugün ilişki olduysa tamam yarın aynı saatte tekrar test yapıp buryaa atın bakarızYok hergün ilişki olmadı bacım sadece bugün ve ayın 17 si ilişki oldu doktor eşimdeki sorun sebebi ile 1 gün sra ile ilişki önerdi ama bizim sadece 17 aralık ve bugün ilişki oldu bundan sonra 1 haftayı düzgün değerlendiririm
Akşamda yaparım koyulaşmaya bakmak için rabbimin izniyle hayırlısıyla tutar umarımTamam bugün ilişki olduysa tamam yarın aynı saatte tekrar test yapıp buryaa atın bakarız
İnşallahAkşamda yaparım koyulaşmaya bakmak için rabbimin izniyle hayırlısıyla tutar umarım
Eşimdeki sorundan dolayı malesef spermlerin en fazla 1 gün beklemesi uygun akşam tekrar değerlendiricem mecbur arada 4 gün olduğu için rabbim kolaylıkla isteyen herkese nasip etsinİnşallah
Amin inşallahEşimdeki sorundan dolayı malesef spermlerin en fazla 1 gün beklemesi uygun akşam tekrar değerlendiricem mecbur arada 4 gün olduğu için rabbim kolaylıkla isteyen herkese nasip etsin
Merhaba ben tekrar yaptım bu şekilde bu kadar zamanda yumurta çatlar mı acebaAmin inşallah
Yumurtanız çatlamış bugün gece mutlaka değerlendirinMerhaba ben tekrar yaptım bu şekilde bu kadar zamanda yumurta çatlar mı aceba
Değerlendireceğim yarında yaparım testYumurtanız çatlamış bugün gece mutlaka değerlendirin
Artık test yapmanıza gerek yok bence yumurtlama ve çatlama gördünüz çünküDeğerlendireceğim yarında yaparım test
Yarın yapmak istiyorum bence çok hızlı oldu gibi çatlama yumurtlama emin olamadım hiç anlayamadımdaArtık test yapmanıza gerek yok bence yumurtlama ve çatlama gördünüz çünkü
Bazı insanlarda kısa sürerYarın yapmak istiyorum bence çok hızlı oldu gibi çatlama yumurtlama emin olamadım hiç anlayamadımda
Daha önce ben 1 kere temmuzda ovilasyon yaptım 3 güne yakın sürdü hani bu seferde öyle sandım havuç ye dediler yedim galiba o etkilediBazı insanlarda kısa sürer
Evet havuç çatlatmada yardımcıDaha önce ben 1 kere temmuzda ovilasyon yaptım 3 güne yakın sürdü hani bu seferde öyle sandım havuç ye dediler yedim galiba o etkiledi![]()
Günaydın kardeşim hayırlı sabahlar dün akşam galiba fazla sıvı aldım bekledim ama etki etmedi sanırım bugün tamamen pik testEvet havuç çatlatmada yardımcı
Bugün daha koyu dün niye öyle çıktı anlamadımGünaydın kardeşim hayırlı sabahlar dün akşam galiba fazla sıvı aldım bekledim ama etki etmedi sanırım bugün tamamen pik testEki Görüntüle 3688093