- 22 Ağustos 2008
- 4.118
- 2.652
- 448
- Konu Sahibi Brave Capricorn
Büyük bir dert değil ama, ben çok kafama taktım artık.
Eşim için güneş koruyucu nemlendirici.. adı altında krem arıyorum.. bu arada tabi göz çevresi kremide
İşi hep dışarda tozun içinde genelde.... ve yüzü bile soyuldu (o haline dayanamıyorum üzüldüm)
bende bilindik bir marka aldım ama o sanki hiç yokmuş gibi fayda etmedi..
çok yıpranıyor cildi.. işi gereği o ortamlarda bulunmak zorunda
hangi parfümericiye gitsem.. farklı bir öneri.. hangisinin karı çoksa yada onlara getiri fazlaysa onu satmaya çalışıyorlar
e kremlerde az para değil.. alıp memnun kalmayınca yazık oluyor giden paraya
hani sizlerin eşi yada arkadaşı kullanıpta memnun kalan varsa. bana tavsiyede bulunurmusunuz. yasaksa özeldende yazabilirsiniz
dertmi bu demeyin.. tavsiylerinizi bekliyorum.. üşenip yazmamazlık etmeyin olurmu
şimdiden teşekkür ederim
Eşim için güneş koruyucu nemlendirici.. adı altında krem arıyorum.. bu arada tabi göz çevresi kremide
İşi hep dışarda tozun içinde genelde.... ve yüzü bile soyuldu (o haline dayanamıyorum üzüldüm)
bende bilindik bir marka aldım ama o sanki hiç yokmuş gibi fayda etmedi..
çok yıpranıyor cildi.. işi gereği o ortamlarda bulunmak zorunda
hangi parfümericiye gitsem.. farklı bir öneri.. hangisinin karı çoksa yada onlara getiri fazlaysa onu satmaya çalışıyorlar
e kremlerde az para değil.. alıp memnun kalmayınca yazık oluyor giden paraya
hani sizlerin eşi yada arkadaşı kullanıpta memnun kalan varsa. bana tavsiyede bulunurmusunuz. yasaksa özeldende yazabilirsiniz
dertmi bu demeyin.. tavsiylerinizi bekliyorum.. üşenip yazmamazlık etmeyin olurmu