Bakarmısınız...Tavsiyeleriniz var mı? çok önemli

Brave Capricorn

Şöyle yapsaydım böyle olmayacaktı diye bir şey yok
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2008
4.118
2.652
448
Büyük bir dert değil ama, ben çok kafama taktım artık.
Eşim için güneş koruyucu nemlendirici.. adı altında krem arıyorum.. bu arada tabi göz çevresi kremide
İşi hep dışarda tozun içinde genelde.... ve yüzü bile soyuldu (o haline dayanamıyorum üzüldüm)
bende bilindik bir marka aldım ama o sanki hiç yokmuş gibi fayda etmedi..
çok yıpranıyor cildi.. işi gereği o ortamlarda bulunmak zorunda
hangi parfümericiye gitsem.. farklı bir öneri.. hangisinin karı çoksa yada onlara getiri fazlaysa onu satmaya çalışıyorlar
e kremlerde az para değil.. alıp memnun kalmayınca yazık oluyor giden paraya
hani sizlerin eşi yada arkadaşı kullanıpta memnun kalan varsa. bana tavsiyede bulunurmusunuz. yasaksa özeldende yazabilirsiniz
dertmi bu demeyin.. tavsiylerinizi bekliyorum.. üşenip yazmamazlık etmeyin olurmu :17: şimdiden teşekkür ederim:16:

Dermokozmetik eczaneleden SPF 50 olacak şekilde alacagniz her krem iyi gelecektir diye dusunuyorum..

Biz renklisini yagsizini ariyoruz ama erkek cildi daha kolay..

Fiyatlarda ayni hemen hemen 50 60

Ben bioderma kullandim gecen yaz ve hic yanmadi yuzum..

Güneş kremi tavsiyesi mi istiyorsun?

SPF 30 dan fazlasını almayın, mineral sunblock olsun. Yani içinde aktif olarak çinko oksit veya titanyum olacak. Marka olarak Aubrey organics veya Erbaviva tavsiye edebilirim. İkisi de güzel.

.

Son düzenleme:
Doktorlarinda tavsiye ettigi sebamed var bana doktorum bunu vermisti
Ama nedense ben bunu kullaninca basim agriyodu kokusundan heralde
Bide 15 dk once surulmeli evden cikmadan ve 4 saatte bir yenilenmeli diye biliyorum etkili olmasi icin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aslında bende sebamet kullandım ama nedense memnun kalmadım.. kaç faktörlüsünü kullanmalı bunun

tavsiyelerinizi not alıyorum kızlar.. çok teşekkürler..:9: en azından bilgim olsun ki alırken içeriğine bakıp alayım

50 faktör olan sebamed kullandım. güzelbir kıremdi.

yanlız sürekli güneş altındaysa arada yenilemesi gerekiyor. yenilemezse hangi krem olursa olsun bir işe yaramaz...

50 faktör olan sebamed kullandım. güzelbir kıremdi.

yanlız sürekli güneş altındaysa arada yenilemesi gerekiyor. yenilemezse hangi krem olursa olsun bir işe yaramaz...

Yüksek koruma almak iyi değilmiş.. 30 u makbul diyorlar.. bilemiyorum artıkda

Bembeyaz biri olarak güneş kremlerinde ihtisas yaptığımı söyleyebilirim :27:

İlgilenen arkadaşlara şöyle bir ekleme yapmak isterim:

Güneş kremleri kimyasal veya fiziksel güneş blok etme özelliklerye ikiye ayrılıyor. Şimdi organik olmayan tüm markalar kimyasal. Bunların tek avantajı cilde daha kolay uygulanması. Kimyasaldan yana tercihiniz ise spf 30 üzeri olmayın. Çünkü spf 30 olan 2 saat koruyorsa spf 50 olan 2 saat 10 dk korur. Bu extra 10 dakika fazla koruma için 2 kat daha fazla kimyasalı vücudunuz yemesin.

Bir de benim bahsettiğim mineral korumalar var. Bunu yüzünüze mineral kaplıyor gibi düşünün. Yani güneş cilde çarpıyor geri dönüyor. Öyle bir korumada, haliyle kıvam olarak daha yoğun oluyor. Herkes sevmeyebilir. spf 50 olanı zaten badana gibidir sürülmez ( yokturda sanırım). Kimyasaldansa mineral tercih edin derim, hatta bulabiliyorsanız nano partical olmayan mineral sunblock alın. O zaman vücudun hiç emme şansı yok. :42:

Güneş kremleri kimyasal veya fiziksel güneş blok etme özelliklerye ikiye ayrılıyor. Şimdi organik olmayan tüm markalar kimyasal. Bunların tek avantajı cilde daha kolay uygulanması. Kimyasaldan yana tercihiniz ise spf 30 üzeri olmayın. Çünkü spf 30 olan 2 saat koruyorsa spf 50 olan 2 saat 10 dk korur. Bu extra 10 dakika fazla koruma için 2 kat daha fazla kimyasalı vücudunuz yemesin.

Bir de benim bahsettiğim mineral korumalar var. Bunu yüzünüze mineral kaplıyor gibi düşünün. Yani güneş cilde çarpıyor geri dönüyor. Öyle bir korumada, haliyle kıvam olarak daha yoğun oluyor. Herkes sevmeyebilir. spf 50 olanı zaten badana gibidir sürülmez ( yokturda sanırım). Kimyasaldansa mineral tercih edin derim, hatta bulabiliyorsanız nano partical olmayan mineral sunblock alın. O zaman vücudun hiç emme şansı yok. :42:

Sağol çok faydalı bilgiler bunlar... :42:

yaa... bende beyaz tenliyimde. nereden temin ediyorsunuz? kimyasallar sıkıntılı doğru diyorsunuz...

Sağol çok faydalı bilgiler bunlar... :42:

Rica ederim. Bir faydam olduysa ne mutlu. :)

yaa... bende beyaz tenliyimde. nereden temin ediyorsunuz? kimyasallar sıkıntılı doğru diyorsunuz...

Benim bahsettiğim iki markada Türkiye de online satılıyor. Organik güneş kremi diye ararsan farklılarıda vardır. Ama ben bu ikisini denedim ve memnun kaldım. İnternetten içeriklerini görebilirsiniz. Sadece daha yoğun olduklarını hatırlayın. Çok az sürüyorsunuz ama cildiniz yine de biraz daha beyaz gözükecektir, ama bence rahatsız edici değil.

.

bende bunu soracaktım.. :1:Evet SAMSONN arkadaşım siz nerden alıyorsunuz mineralli kremleri.. fiyatları çokmu farkediyor.

Yok fiyat çok farketmiyor. Reklamdan ban yiyeceğim diye yazmadım. Nette bulamazsanız yazarım. Zaten az kullandığınız için bitirmek zor. Lakin kreminizi sahile taşıyorsunuz en fazla o sezon kullanın.

Yok fiyat çok farketmiyor. Reklamdan ban yiyeceğim diye yazmadım. Nette bulamazsanız yazarım. Zaten az kullandığınız için bitirmek zor. Lakin kreminizi sahile taşıyorsunuz en fazla o sezon kullanın.

teşekkürler.. telefona kaydedeyimde lazım olur belki...

Evet baktım şimdi biri 68 diğeri 85 (fiyatı:)

Back
X