Bakarmısınız

Burcu8935

Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2019
260
392
18
36
Kızlar yardımcı olurmusunuz karnınız ne zaman cıkmaya basladı ben 6 aya giriyorum ekimde daha cok belli olmuyor bide seker yüklemesi nasıl oluyor

Kızlar yardımcı olurmusunuz karnınız ne zaman cıkmaya basladı ben 6 aya giriyorum ekimde daha cok belli olmuyor bide seker yüklemesi nasıl oluyor
Benim 7. Ay bitene kadar hamile olduğum anlaşılmıyordu.
Çok yemiş gibi görünüyordum sadece:)
Şeker yüklemesi size (açken olması lazım) elmalı soda gibi bir içecek verecekler, 1 saat sonra tekrar kan değerlerinize bakılacak.
Bundan sonra sonuçlarda bir sıkıntı varsa testler ilerletilir.

Benim 7. Ay bitene kadar hamile olduğum anlaşılmıyordu.
Çok yemiş gibi görünüyordum sadece:)
Şeker yüklemesi size (açken olması lazım) elmalı soda gibi bir içecek verecekler, 1 saat sonra tekrar kan değerlerinize bakılacak.
Bundan sonra sonuçlarda bir sıkıntı varsa testler ilerletilir.
Benimde cıkmadı daha gören inanmıyr :) 6 aylık olcm dedgmde hiç
Belli degl diyolr :)

Benimde cıkmadı daha gören inanmıyr :) 6 aylık olcm dedgmde hiç
Belli degl diyolr :)
İç karnı geniş insanların şansı:)
Bu da doğuma giderken bile ayakkabılarınızı kendinizin giyebileceği özgürlük alanı sağlıyor insana.
Hamile olduğum dönemlerde, bu sebepten dolayı hiçbir bedensel kısıtlama yaşamadım.
Sadece 8. Ay ortasından itibaren yüz üstü yatamadım, o kadar.
Şanslılardanız yani.

Ben şuan 17 haftalığım sabhları baksan hiç anlamazsın hamile olduğumu ama akşma doğru yedikce büyüyo 😁

İç karnı geniş insanların şansı:)
Bu da doğuma giderken bile ayakkabılarınızı kendinizin giyebileceği özgürlük alanı sağlıyor insana.
Hamile olduğum dönemlerde, bu sebepten dolayı hiçbir bedensel kısıtlama yaşamadım.
Sadece 8. Ay ortasından itibaren yüz üstü yatamadım, o kadar.
Şanslılardanız yani.
Ne kadar şanslısınız cidden 8. Aya kadar yüzüstü yattınız mı yani 🙈 ben 5 haftalıkken öğrendim hamileliğimi ve bi daha yüzüstü yatamadım pskolojik olarak korkuyodum ve çoookkk özledim yatmayı ama asla yatamam herhalde doğurana kadar 😊

Benim 6. Ayda hafifçe çıkmaya başlamıştı.
Benim doktorum önce açlık tokluk baktı ,değerlerim gayet iyi çıktı ve gerek görmedi şeker yuklemesine.

Ne kadar şanslısınız cidden 8. Aya kadar yüzüstü yattınız mı yani 🙈 ben 5 haftalıkken öğrendim hamileliğimi ve bi daha yüzüstü yatamadım pskolojik olarak korkuyodum ve çoookkk özledim yatmayı ama asla yatamam herhalde doğurana kadar 😊
Yattım valla:)
Gebelikte sol tarafa yatmak önerilir.
Ben de yüz üstü yatıp sağ bacağımı karnıma çekip, araya yastık koyarak o durumu dengeledim:)
Başka türlü uyuyamam ki.
Hatta ikinci doğumumda gece 2 de hastaneydik başka bir rahatsızlığımdan ve doğumu tetikledi ama doğum hazırlığı için falan sabahı bekleyeceğiz mecburen, yatışım yapıldı.
Karnımda nst bağlı, doktorum diyor ki uyu.
Allahım orada yattığım 3 saat ne uyku girdi gözüme.
Nasıl geçecek bu saatler, nasıl yatacağım sırt üstü diye delirmiştim:)

Bende uyuyamıyorum daha doğrusu uyuyamıyordum mecburiyetten bi sağ taraf bi sol taraf uyumaya çalışıyorum sırt üstü yatmaya bile korkuyorum ama yan yatarken omuzlarım çok ağrıyo dinlensin diye yatıyorum arada sırt üstü doktorum sıkıntı olmaz şuan dedi ama yinede korkuyorum işte 🙈 çoğunluk yan yatmaya çalışıyorum doğuma kadar omuzlarım çökecek sanırım 😁

Bende yatamıyorum yüz üstü en cok onu özledim vlla sag ve soluna sırt üstü bidee arada duydgmdn beri bnde yatamıyrm işte bakalm 6 aylıga yeni gircm dogumm ocak 15 25 arası belki 7 aydn snra cıkmya baslar diye ümidim var ne kdr mrklıyım cıkmasına ya😂

Yattım valla:)
Gebelikte sol tarafa yatmak önerilir.
Ben de yüz üstü yatıp sağ bacağımı karnıma çekip, araya yastık koyarak o durumu dengeledim:)
Başka türlü uyuyamam ki.
Hatta ikinci doğumumda gece 2 de hastaneydik başka bir rahatsızlığımdan ve doğumu tetikledi ama doğum hazırlığı için falan sabahı bekleyeceğiz mecburen, yatışım yapıldı.
Karnımda nst bağlı, doktorum diyor ki uyu.
Allahım orada yattığım 3 saat ne uyku girdi gözüme.
Nasıl geçecek bu saatler, nasıl yatacağım sırt üstü diye delirmiştim:)
Yatabildnzmi peki

Benim 6.hafta da cikti erken cikmasi da iyi degil
4.aya kadar istahim kapali olmasina ragmen 4-5 kilo aldim.
5 ve 6 da toplam 12 kilo alinca hemen seker yukleme testi yaptilar aclik 160 cikinca doktor herseyi yasakladi.

Sekerli su gibi bisey veriyolar iciyorsun 1 saat sonra tahlil cnm

Back
X