Benim 7. Ay bitene kadar hamile olduğum anlaşılmıyordu.Kızlar yardımcı olurmusunuz karnınız ne zaman cıkmaya basladı ben 6 aya giriyorum ekimde daha cok belli olmuyor bide seker yüklemesi nasıl oluyor
Benimde cıkmadı daha gören inanmıyr :) 6 aylık olcm dedgmde hiçBenim 7. Ay bitene kadar hamile olduğum anlaşılmıyordu.
Çok yemiş gibi görünüyordum sadece:)
Şeker yüklemesi size (açken olması lazım) elmalı soda gibi bir içecek verecekler, 1 saat sonra tekrar kan değerlerinize bakılacak.
Bundan sonra sonuçlarda bir sıkıntı varsa testler ilerletilir.
İç karnı geniş insanların şansı:)Benimde cıkmadı daha gören inanmıyr :) 6 aylık olcm dedgmde hiç
Belli degl diyolr :)
Ne kadar şanslısınız cidden 8. Aya kadar yüzüstü yattınız mı yaniİç karnı geniş insanların şansı:)
Bu da doğuma giderken bile ayakkabılarınızı kendinizin giyebileceği özgürlük alanı sağlıyor insana.
Hamile olduğum dönemlerde, bu sebepten dolayı hiçbir bedensel kısıtlama yaşamadım.
Sadece 8. Ay ortasından itibaren yüz üstü yatamadım, o kadar.
Şanslılardanız yani.
Benim 6. Ayda hafifçe çıkmaya başlamıştı.Kızlar yardımcı olurmusunuz karnınız ne zaman cıkmaya basladı ben 6 aya giriyorum ekimde daha cok belli olmuyor bide seker yüklemesi nasıl oluyor
Yattım valla:)Ne kadar şanslısınız cidden 8. Aya kadar yüzüstü yattınız mı yaniben 5 haftalıkken öğrendim hamileliğimi ve bi daha yüzüstü yatamadım pskolojik olarak korkuyodum ve çoookkk özledim yatmayı ama asla yatamam herhalde doğurana kadar
Yatabildnzmi pekiYattım valla:)
Gebelikte sol tarafa yatmak önerilir.
Ben de yüz üstü yatıp sağ bacağımı karnıma çekip, araya yastık koyarak o durumu dengeledim:)
Başka türlü uyuyamam ki.
Hatta ikinci doğumumda gece 2 de hastaneydik başka bir rahatsızlığımdan ve doğumu tetikledi ama doğum hazırlığı için falan sabahı bekleyeceğiz mecburen, yatışım yapıldı.
Karnımda nst bağlı, doktorum diyor ki uyu.
Allahım orada yattığım 3 saat ne uyku girdi gözüme.
Nasıl geçecek bu saatler, nasıl yatacağım sırt üstü diye delirmiştim:)
Benimde hafif var ya baknca dkktli belli oluyr :)Benim 6. Ayda hafifçe çıkmaya başlamıştı.
Benim doktorum önce açlık tokluk baktı ,değerlerim gayet iyi çıktı ve gerek görmedi şeker yuklemesine.
Kızlar yardımcı olurmusunuz karnınız ne zaman cıkmaya basladı ben 6 aya giriyorum ekimde daha cok belli olmuyor bide seker yüklemesi nasıl oluyor
Şuan 37+4 üz yani nerdeyse dokuz ayı dolduruyoruz ama insanlar 7 aylık filan saniyo. Kişiye göre değişen bi durum bence çok takılmayınBenimde hafif var ya baknca dkktli belli oluyr :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?