Bakarmısınız

ayaaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2023
1.435
468
53
27
İlk yaptığımda silik bir çizgi çıkıyo dolaba koyduğum zaman daha belli çizgi var bunun sebebi nedir acaba bilgisi olan var mı

Eklentiler

• 0F26A862-3110-4F25-945E-AF2C75378204.webp
    0F26A862-3110-4F25-945E-AF2C75378204.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 64
İlk yaptığımda silik bir çizgi çıkıyo dolaba koyduğum zaman daha belli çizgi var bunun sebebi nedir acaba bilgisi olan var mı
Dolaba koyma kısmını anlamadım o ayrı, ama muhtemelen beklediği için buharlaşarak koyulaşıyordur ikinci çizgi

Yani testi yapıyorum silik çıkıyo sonra ürünü atmamak için dolabıma koyuyorum akşam bakınca böyle çizgi daha belli oluyo demeki buharlatığı için

Yani testi yapıyorum silik çıkıyo sonra ürünü atmamak için dolabıma koyuyorum akşam bakınca böyle çizgi daha belli oluyo demeki buharlatığı için
İlk yaptığınızda silik çizgi varsa bence kan testi yaptırın. Bu arada bu gebelik mi ovulasyon mu?

Adetim 2 gün önce bitti bu kadar hızlı yumurtlama olur mu ? 5 dk sonra dolaba koyuyorum ben
Yumurtlama zamanları değişebiliyor her hangi bir takviye kullandınızmı ilaç bitki vesayre benımde 2 günüm ovulasyonda çıtamın takvıyesı kullanıyorum bak resmınıde bırakayım canım

Eklentiler

• 0DE0211B-11C1-47D9-815B-E7E11F57DA4D.webp
    0DE0211B-11C1-47D9-815B-E7E11F57DA4D.webp
    22 KB · Görüntüleme: 44
Yumurtlama zamanları değişebiliyor her hangi bir takviye kullandınızmı ilaç bitki vesayre benımde 2 günüm ovulasyonda çıtamın takvıyesı kullanıyorum bak resmınıde bırakayım canım
Hiç birşey kullanmadım bende şaşırdım zaten değerlendirdim her ihtimale karşı teste devam edeceğim yarın dediğiniz gibi 10 dk bekleyeceğim başında

Genelde başka ovulasyon testi kullanıyordum bu ay bir gebenın günlüğü testini kullanıyorum o yüzden şaşırdım anlamadım 😂

Hiç birşey kullanmadım bende şaşırdım zaten değerlendirdim her ihtimale karşı teste devam edeceğim yarın dediğiniz gibi 10 dk bekleyeceğim başında
Olur canım bekle bakalım 10 dakkada resmını çekip atarsın buraya etiket yaparmışın beni merak ettim

Tamam bekliyorum 🥰 bızım reglı zamanlarımız yakın o zaman benim uygulamaya göre 25 Eylül gösteriyor 🥰
Benimde uygulamaya göre 24 Eylül gösteriyor genelde 26-27 sı gibi oluyorum bu sefer 24 gösteriyor evet baya baya yakın 🩵 nezaman adet olmuştun acaba

Back
X