- 3 Nisan 2023
- 274
- 46
- 28
- Konu Sahibi yagmurgizemcim
Yumurtlama döneminde bile olsan ele bulaşan zevk suyu vajinaya değerse hamilelik olurmu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yumurtlama döneminde bile olsan ele bulaşan zevk suyu vajinaya değerse hamilelik olurmu
İlişki olmadan sadece elinde olursa vajinaya el girmeden değerse sadeceZaten yumurtlama döneminde hamile kalıyor insan, oradaki “bile” fazla olmuş.
Ciddimi söylüyorsunuzYumurtlama döneminde olmasan bile olur zevk suyu çok kuvvetli bir şey
Gerçekten miBen zevk suyuyla hamile kaldım.
Abla ben genel olarak soruyorum yumurtlama döneminde zevk suyu ele bulaşıp vajinaya değerse hamilelik olurmu diye bilgilenmek istiyorum2 dakikalık zevk uğruna 3 aydır aynı şeyi sorman
Erkek arkadaşınız bile hamile kalmış olabilir dikkat edin artık ne diyeyim.
O kadar çok şey dönüyor ki internette birime inansam biri kafamı karıştırıyor siz yaşamış görmüş insanlarsiniz ben size yumurtlama döneminde sormadım normal günde sordum bu yumurtlama zamanında olsa böyle bir ihtimal var mı onu öğrenmek istiyordumAbla ben genel olarak soruyorum yumurtlama döneminde zevk suyu ele bulaşıp vajinaya değerse hamilelik olurmu diye bilgilenmek istiyorum
Abla ilişki yok vajina penis teması kesinlikle olmadı ele bulaşan zevk suyu sperm bile değil ama yumurtlama döneminde işteBakireysen eger hamile kalman cok zor pisman olacagin seyleri yapmaktansa korunmayi tercih etmelisin
Aynen ninja spermler atlata zıplaya ulaşır döllenmeye yarar.İlişki olmadan sadece elinde olursa vajinaya el girmeden değerse sadece
Mumkun degil imkansiza yakin baya kisi zaten soylemiş zaten oyle bir durumun varsa adet gecikmesinde belli oluyor cok takilmaya gerek yok yaniAbla ilişki yok vajina penis teması kesinlikle olmadı ele bulaşan zevk suyu sperm bile değil ama yumurtlama döneminde işte
EvetCiddimi söylüyorsunuz
Ama ilişki vs olmadı hiç
Bakireysen eger hamile kalman cok zor pisman olacagin seyleri yapmaktansa korunmayi tercih etmelisin