Bakarmisniz?

Nur_1335

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2019
1.029
En iyi cevaplar
1
413
73
25
iyi günler kadınlar kulübü size .birşey sormak istiyorum. .ben 11 ay önce doğum yaptım ve 9 ay faln adet olmadm doğumdan sonra iki ay adet gördüm ama leke leke ama oluyordum 16 ve 17 . günlerde .şuan 5 ve 6 gün geçti . belirtilerim bel ağrısı çok fena özellikle eğilip kalkınca birde sol bacak ağrısı çok fena çekiliyor Gibi bir de yoğun bir akıntım var hafif sarımsı ve şeffaf . karın Ve kasık ağrılari var böyle yaşayan varmı. Pazartesi kan vermeye gidicem.

Kan vermenize gerek yok. Once idrar testi satin alin eczaneden. Pandemi sürecinde saglik çalışanlarını meşgul etmenin anlami yok. Ustelik küçük bebeğiniz var. Onu da riske atmayin. Nöbetçi eczaneden idrar testi alın. Yeterli olur. Çift çizgi görürseniz kan verirsiniz.

Kan vermenize gerek yok. Once idrar testi satin alin eczaneden. Pandemi sürecinde saglik çalışanlarını meşgul etmenin anlami yok. Ustelik küçük bebeğiniz var. Onu da riske atmayin. Nöbetçi eczaneden idrar testi alın. Yeterli olur. Çift çizgi görürseniz kan verirsiniz.
Orası öyle ama ben sadece kan vermek için gitmiyorm uzun zamandır adet olmadım iki sefer akıntı seklinde geldi o kadar birde doğumdan sonra muayene olmadım. Gitmişken kanda verim dedim.

Orası öyle ama ben sadece kan vermek için gitmiyorm uzun zamandır adet olmadım iki sefer akıntı seklinde geldi o kadar birde doğumdan sonra muayene olmadım. Gitmişken kanda verim dedim.
Doğumdan sonra ilk zamanlar düzensiz olması anormal bir durum değil. Korkulacak bir şey yok bence.

Back
X