Çok belirsiz bi çizgi var sanki
En iyisi bir ksn verin erken gebelikte çok.hafif bir çizgi var 10 dakka içinde çıkmışsa vardır inşallah sonucu öğrenince bizi de haberdar edinSelam hanımlar bende pcos rahatsızlığı var o sebepten baen aylar adet olmuyorum bile ve adetlerim okadar düzensizki takip etmiyodum son zamanlarda, bu ay düzenli ilişkimiz oldu ve çocuk istiyoruz karnımda şişlik göğüslerimde bir haftadır hassasiyetlik var ve karın ağrısı var ara ara . Mesela normalde karnım ağrır ağrımaz o ay adet olurdum olmadımda test yapıyorum hepsi negtif kanda baktırdım 1.20 ama adette olmadım , evet normalde de olamadığm zamanlarım olurdu ama eşim burda değildi ve ilişki yoktu şimdi çok istiyorum bgn erken gebelik testi yaptım negatf perşembe kan vericem son kez bnmgibi olan varmı
Kaset test bekleme çizgisi hemen çıkmadı bu arada …
Bunu birtek ben görüyorum sandım biliyomsnÇok belirsiz bi çizgi var sanki
Merhaba bende pcos hastasıyım sol kaşığımda zonklama tarzında ağrılar oluyor sizde de oluyor muSelam hanımlar bende pcos rahatsızlığı var o sebepten baen aylar adet olmuyorum bile ve adetlerim okadar düzensizki takip etmiyodum son zamanlarda, bu ay düzenli ilişkimiz oldu ve çocuk istiyoruz karnımda şişlik göğüslerimde bir haftadır hassasiyetlik var ve karın ağrısı var ara ara . Mesela normalde karnım ağrır ağrımaz o ay adet olurdum olmadımda test yapıyorum hepsi negtif kanda baktırdım 1.20 ama adette olmadım , evet normalde de olamadığm zamanlarım olurdu ama eşim burda değildi ve ilişki yoktu şimdi çok istiyorum bgn erken gebelik testi yaptım negatf perşembe kan vericem son kez bnmgibi olan varmı
Olmaz olurmu eheeeyyyt neler çektim neler 6 yıldır pcos var bnde bir oğlum var oda pcosluyken oldu , pcos gebe kalmaya engel değil sadece zorlaştırıyor malesef zoruda şu yönde yumurtlama bazen oluyor bazen olmuyor adet duzensiz oluyor bazı aylar adet bile olamadigim bile oluyorMerhaba bende pcos hastasıyım sol kaşığımda zonklama tarzında ağrılar oluyor sizde de oluyor mu
Çok zor gerçekten.Yani sürekli ağrılar oluyor tek taraflı zonklama şeklinde doğru muOlmaz olurmu eheeeyyyt neler çektim neler 6 yıldır pcos var bnde bir oğlum var oda pcosluyken oldu , pcos gebe kalmaya engel değil sadece zorlaştırıyor malesef zoruda şu yönde yumurtlama bazen oluyor bazen olmuyor adet duzensiz oluyor bazı aylar adet bile olamadigim bile oluyoryumurta catlarken döllenme olurken ağrılar olur yumurta büyüdüğünde bile oluyor her an herşey olabilir
Herkesin ki farklıdır tabi bilemem ama pcosta evet kist ağrısı olabilir hamilelik ve adet belirtileri bu üçünün belirtileri birbirlerine benziyor ne olduğunu tam anlamak için doktora gtmelisinz ama pcos berbat bişey Allah bizi kurtarsın ne diyimÇok zor gerçekten.Yani sürekli ağrılar oluyor tek taraflı zonklama şeklinde doğru mu
Anladım teşekkür ederim sağolunHerkesin ki farklıdır tabi bilemem ama pcosta evet kist ağrısı olabilir hamilelik ve adet belirtileri bu üçünün belirtileri birbirlerine benziyor ne olduğunu tam anlamak için doktora gtmelisinz ama pcos berbat bişey Allah bizi kurtarsın ne diyim
Aynıyız desem ben de kan verdim 1.20 çıktı hala regl de olmadımSelam hanımlar bende pcos rahatsızlığı var o sebepten baen aylar adet olmuyorum bile ve adetlerim okadar düzensizki takip etmiyodum son zamanlarda, bu ay düzenli ilişkimiz oldu ve çocuk istiyoruz karnımda şişlik göğüslerimde bir haftadır hassasiyetlik var ve karın ağrısı var ara ara . Mesela normalde karnım ağrır ağrımaz o ay adet olurdum olmadımda test yapıyorum hepsi negtif kanda baktırdım 1.20 ama adette olmadım , evet normalde de olamadığm zamanlarım olurdu ama eşim burda değildi ve ilişki yoktu şimdi çok istiyorum bgn erken gebelik testi yaptım negatf perşembe kan vericem son kez bnmgibi olan varmı
Ben regl oldum ovulasyon testi aldim bu ay onunla birlikte takip edeceğim hakkimizda hayırlısı bakalmAynıyız desem ben de kan verdim 1.20 çıktı hala regl de olmadım
test bozuk galiba canım tekrarla istersenArkadaşlar merhaba bugün sabah test yaptım böyle çıktı acaba hamilemiyim bı bakarmisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?