Bakarmsnzzz

Biblo23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2021
811
184
53
28
Arkadaşlar benim bugün adetim bitti 10gun sürüyor bende bgn ovu testi yaptim pcosum olduğu için ne zmn yumurtlama belli değil sonucum bu şekilde yumurtlama yakinmi yani anlayamadım yardimmci olursanz sevinirim şimdiden tesekkurler😍

Eklentiler

• IMG_20231223_021611.webp
    IMG_20231223_021611.webp
    15 KB · Görüntüleme: 60
Arkadaşlar benim bugün adetim bitti 10gun sürüyor bende bgn ovu testi yaptim pcosum olduğu için ne zmn yumurtlama belli değil sonucum bu şekilde yumurtlama yakinmi yani anlayamadım yardimmci olursanz sevinirim şimdiden tesekkurler😍
Malesef pcosda ovulasyon testleri çoğu zaman pik cikabiliyor yinede takip et

Yarın piki görebilirsiniz. Pocta hafif koyulaşıp geri silikleşedebiliyor. İnşallah yarın tam koyulaşır bence bugünü değerlendirin

Bugün 11.gunum ve ovulasyon testim bu sekilde cikti yorumlarmsnz

Eklentiler

• IMG_20231224_000059.webp
    IMG_20231224_000059.webp
    32,2 KB · Görüntüleme: 45
  • IMG_20231224_000109.webp
    IMG_20231224_000109.webp
    49,4 KB · Görüntüleme: 43
Bence bu gece pik olur gibi hatta suan da pik bence siz degerlendirin derim ben yarin tekrar yapin siliklesirse bu gece piklesmistir

Bence bu gece pik olur gibi hatta suan da pik bence siz degerlendirin derim ben yarin tekrar yapin siliklesirse bu gece piklesmistir
Ama t cizgisi c cizgisinden daha çok koyu olmali diyolar yada ayni koyulukta olmali diyolar bnm testlerim oyle değil yinede yarin denerim eger siliklistiyse yarin bi degerlendirme yaparim artik nasip

evet normalde oyle ama bi kac saat sonra belki tam dediginiz gibi olcaktir bilemeyiz bunu oyuzden degerlendirseniz iyi olur adetleriniz duzenli mi pco var dediniz ama

evet normalde oyle ama bi kac saat sonra belki tam dediginiz gibi olcaktir bilemeyiz bunu oyuzden degerlendirseniz iyi olur adetleriniz duzenli mi pco var dediniz ama
Cok duzensiz 45gun arayla oldum son adetimi inceki adetlerim oluyodum iki gun suruyodu, bazen olmuyodum bile nasip kismet ...

insallah bu yumurtlamadir ve denk gelir bu ay guzel haberinizi aliriz yarin da testinizi atin bakalim olur mu

Simdi baktim da diger testlere gene ayni mi siz daha iyi anlarsiniz bu tarz kaset testler de net lik zor cikiyor

Back
X