Kesinlikle catlamisAyy ilk defa catladi sanirim aylar sonra ne dersinnnnn

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikle catlamisAyy ilk defa catladi sanirim aylar sonra ne dersinnnnn
Hayir akintim oldu şeffaf bir yapıdaKesinlikle catlamisbu surecte agrin oldu mu
Pcos var bend insallah test yaniltmiyodurKesinlikle catlamisbu surecte agrin oldu mu
Yok bence zaten duzensiz de olsa adet oluyorsunuz onemli olan yumurtlama zamanini bulmak insallah guzel sonuc alirsinizPcos var bend insallah test yaniltmiyodur
Ay inşallahYok bence zaten duzensiz de olsa adet oluyorsunuz onemli olan yumurtlama zamanini bulmak insallah guzel sonuc alirsiniz![]()
Çatlama oluşmuş , siz ne olur ne olmaz degerlendirin boyle çatlama görünce, hangisi tutarsaErtesi gün böyle
Rabbim tez zamnda nasip etsinDeğerlendirdim bakalımçatlama günü hissettim zaten aşırı bi ağrım oldu tek taraflı kasık ağrısı
![]()
Bence baya yumurtlama testlerin hassasiyetinden dolayı bu şekilde çıkıyor bazen bana göre bu testin pozitif yumurtlama yani bence 3 gün değerlendirin eğer eşinizde sperm problemi varsa 1 gün ilişki bir gün ara vererek devam bu ayı komple öyle değerlendirmek daha mantıklı aslında yumurtlama geç olsa da kaçırmak imkansız gibi birşey oluyor ☺Arkadaşlar benim bugün adetim bitti 10gun sürüyor bende bgn ovu testi yaptim pcosum olduğu için ne zmn yumurtlama belli değil sonucum bu şekilde yumurtlama yakinmi yani anlayamadım yardimmci olursanz sevinirim şimdiden tesekkurler![]()
Gebelik testi yaptinmi canimÇatlama oluşmuş , siz ne olur ne olmaz degerlendirin boyle çatlama görünce, hangisi tutarsa![]()
Bugun boyle şeffaf yapiskan bir akinti geldi , dedim catlamami olustu yine acaba nolur nolmaz degerlendrdimGebelik testi yaptinmi canim![]()
Gunun ne zaman bende en ufak bi agri olunca degerlendiriyorumBugun boyle şeffaf yapiskan bir akinti geldi , dedim catlamami olustu yine acaba nolur nolmaz degerlendrdimdaha erken test icin bu ay kendme soz verdim gunmn gecmesini bekliycem
![]()
Cok duzensiz canim 31 ekim -14 Aralik dongum 45 gün sürmüştü pcos var ya bende simdi takvim uygulamasindan takip etmeye başladım 28i gosteriyoGunun ne zaman bende en ufak bi agri olunca degerlendiriyorum![]()