Bakarsanız sevinirim

gizot

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2008
20
0
86
31
İstanbul
Merhaba arkadaşlar sizinle bi sıkıntımı paylasmak istiyorum yorumlarını bekliyorum.şimdi ben facebookta iki kişiyle tanıştım arkadaş olduk bi snee önce falan görüştük buluştuk sonra ben biri ile yakınlaşmaya basladım ama görüşme svgli olma durumu olmadı sadece konusmalar daha sonra bununla konuşmayı bitirdik aradan 6 ay geçtikten sonra diger cocuk bana açıldı suam 3 aylık ilişkimiz var ama haberi yok önceden konustugumdan sizce yanlış mı yaptım kendimi kötü hissediyorum ama onla aramda bişey geçmediki:5::5:

Bosverin siz onuda iki kisiyle tekrar tanisin ikisi arasinda karar verin ama aranizda bisey gecmesin sonra sectiginizle yolunuza devam edersiniz boylece vicdaninizda rahatlar!!!

Büyük ihtimal yaşın küçük:44:
Ondan önce olmuş bi'şeyse açıklarsın neyi taktın ki kafana?
İkisi arkadaş mı? Gecenin bu saati ben mi çözemedim:37:

Rahatına bak bir şey yok.

Rahatına bak bir şey yok.

Merhaba arkadaşlar sizinle bi sıkıntımı paylasmak istiyorum yorumlarını bekliyorum.şimdi ben facebookta iki kişiyle tanıştım arkadaş olduk bi snee önce falan görüştük buluştuk sonra ben biri ile yakınlaşmaya basladım ama görüşme svgli olma durumu olmadı sadece konusmalar daha sonra bununla konuşmayı bitirdik aradan 6 ay geçtikten sonra diger cocuk bana açıldı suam 3 aylık ilişkimiz var ama haberi yok önceden konustugumdan sizce yanlış mı yaptım kendimi kötü hissediyorum ama onla aramda bişey geçmediki:5::5:

Gizli saklı bir şey yapma, görüştüysen söyle. Sevgiline yalan söylersen veya saklarsan katlanarak büyür ve sonunda daha büyük sorunlarla ve kıskançlık krizleriyle uğraşmak zorunda kalabilirsin :)

Şimdi herkes üstüne gelir canım ama herkesin lafta reddettiği kötü bulduğu ama herkesin de yaşadığı şeyler bunlar. Senin özel hayatın, boşver sen ilişkine bak :ssz:

Bosverin siz onuda iki kisiyle tekrar tanisin ikisi arasinda karar verin ama aranizda bisey gecmesin sonra sectiginizle yolunuza devam edersiniz boylece vicdaninizda rahatlar!!!

:neyin kafasındasındasın sen acaba soru sorduk sana laf sokmaya çalış demedik işin bu zaten birini yargılamak için gözünü kapatmadan bekliyosun

boşveeeerrrrr...
geçmiş gemişte kaldı..
sen ilişkinin keyfini çıkar..

İlkiyle ilişkin bile olmamış ki zaten aradan da 6 ay geçmiş ben yanlış bir şey göremedim( bana göre tek yanlış Facebook'tan tanışmış olman ki bu da senin tercihin) ayrıca sevgiline de anlatmana gerek yok bilmesi elzem bir durum yok ortada.

Back
X