- 10 Ocak 2022
- 3.065
- 6.022
- 108
- Konu Sahibi Minimini22
Maalesef yaşlı varmak zor bir iş olduğu için tanıdık filan olmadıkça 8 binden aşağısına bulamazsınız diye düşünüyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama piyasa bu ki zaten. Daha düşüğüne bulamazsınız şirketsiz de. Bakımevlerine baktınız mı? Huzurevi, bakımevi gibi yerlere?Evet aşırı pahalı bir aylık 9 bin 10 bin
Özür dilerim ama hiçbir şey anladım bu yazıdan :/Kizlar son durum 7 bin beşyüz gece gündüz durcak bir gün izin şirket 9 500 aynı tutar ayrıca komisyon şirketten iyi evden çalışmayı düşünüp sonra ben bakcam
Ne demek istediniz?Kizlar son durum 7 bin beşyüz gece gündüz durcak bir gün izin şirket 9 500 aynı tutar ayrıca komisyon şirketten iyi evden çalışmayı düşünüp sonra ben bakcam
Kafa yerinde değil pardonNe demek istediniz?
Çocuk diye algılamışım. Kafam karışmış.Anneanneye?
Yok ben yanlış anlamışım. Ama kibar açıklamanız çok hoşuma gitti. Teşekkürler ❤@Bana Diyor Nau Nau,RagnarLodbrok "Kreş" diyerek gündüz bakımevine bırakıp, akşam alınan; yatılı hasta olarak sürekli yatışı yapılmayan "yaşlı bakım hizmeti" nden bahsediyor olabilir.
Bakım evlerinin böyle bir hizmeti mevcut , yalnız fiyatları yüksek oluyor.
Bi an çocuk olarak algılamışım. Pardon.Kreşmi?
İki at sonra ne yapacaksınız? Anneannenizin heliri yok mı? Sizden başka maddi olarak destek olabilecek biri yok mu?Kafa yerinde değil pardon
Şirketler bir aylık maaş fazladan alıyor 9 bin kusuru iki kere veriyorsun yani komisyonmus bende şirkete bağlı olmadan Türkmen kadın buldum bugün 7. 500 benim maaşında aynı evden caliscam bu parayı sürekli veremem bir yada iki ay durabilecek
Ne demek dövmek yaMerhaba
İstanbul Avcılar'da ananemle beraber kalıyorum dayım bakıyordu dövdüğü için ben aldım polislik olduk ama isim var ve şuan heryeri aradım bakıcı bulamıyorum
Bulan nerden buluyor
Komşu arkadaş heryere haber ettim cevap yok bakmak zorundayım ve iş zorunluluğu var aile de yok başka bakabilcek
Derdimi paylaşabilecek bir Allah'ın kulu lutfen