- 5 Ekim 2020
- 14.581
- 39.837
- 548
- 36
İşte buna bir çözüm bulmak lazım yada farklı bir bakış açısı.
Çünkü artık insanlar sapitmis kendi iyi olsa evine girip çıkan komşu, akraba bilemeyz ki. Kendi düzeni odası arar bebek bile olsa. İşten vazgecilmiyorsa paranın yarısını bile ona vermeye razı olmak var sanırım bir yerde bilemyrm.
Ben çocuğum babasının okulunda anaokuluna başlayana kadar proje yazdım arada. 4 aylıkken eve abla geldi temizlik yemek için ama emanet edip 5 dakika banyoya bile girmedim. Sanırım benim gibi düşünen anneler evhamli modda![]()
Allah iyi insanlar çıkarsın tüm yavruların önüne.
Evhamlı olmak da bazılarımız için lüks aslında. Belki de bizim başka evhamlarımız var. Eşimin hayatta olmadığı, çalışmadığı, bizimle olmadığı ihtimaller ağır basıyordur kimimize. Yani şu söyledikleriniz canımızı yakmaktan başka işe yaramıyor çünkü işe gidene kadar ben de bebeğimin başından 5 dk ayrılmadım. Ama bir gün işe gitmek zorunda kaldım sonuç olarak. Tanımadığım bir kadına bıraktım ve en az 1 ay ağlayarak gittim hangi evhamdan bahsediyorsunuz :) bunlar kolay şeyler değil. Burada kimsenin evhamını sorgulamayın. Ne güzel imkanınız varmış ayrılmamışsınız çocuğunuzdan.
Tabi ki bebeğin odası düzeni olmalı öğle uykusunu keşke gece uyuduğu odada yapsa mesela. Sabahın köründe başka evlere gitmese ama imkanlar öyle gelmiş. Burada başka bir şey konuşuluyor kimse size bırakayım mı diye sormamış. Siz bebeğinizin yanından nasıl ayrılmadığınızı nasıl güzel baktığınızı başka yerde anlatın bence. Burda herkes zaten yeterince üzgündür