• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı kötü davranmış

Yaren22

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2019
92
55
88
32
Merhaba arkadaşlar, bakıcı eve geliyordu kamera yoktu oğlumun hareketlerinden şüphelenip işte bakıcı görünce ağlamalar onun gideceği zaman git git diye itiyrdu sevmiyordu içe kapandı. Ogün eve aniden geldim öğlen ogluma kızıyordu kendisi sigara kokuyordu çocuğun altı dolmuş değişmemiş hiç belli ki ilgi sıfır..o gün işten çıkardım çok zoruma gitti millete de söylüyorum ki saten hemen biriyle anlaşmış o gün.. insanlara güvenim kalmadı...ah şu maddi zorluklar olmasa çalışmaz yavrularıma bakardım

Merhaba arkadaşlar, bakıcı eve geliyordu kamera yoktu oğlumun hareketlerinden şüphelenip işte bakıcı görünce ağlamalar onun gideceği zaman git git diye itiyrdu sevmiyordu içe kapandı. Ogün eve aniden geldim öğlen ogluma kızıyordu kendisi sigara kokuyordu çocuğun altı dolmuş değişmemiş hiç belli ki ilgi sıfır..o gün işten çıkardım çok zoruma gitti millete de söylüyorum ki saten hemen biriyle anlaşmış o gün.. insanlara güvenim kalmadı...ah şu maddi zorluklar olmasa çalışmaz yavrularıma bakardım
Kıyamam ya kaç yaşında? Kreş yada aile büyüğü şansınız var mı

Daha bezli bebek ne cesaret kamerasiz evde yabanci biriyle birakiyorsunuz. Insanlara zaten guveniniz olmasin, zaman kotu heran tetikte olmam lazim, hep kontrol etmek gerekiyor. Kamerasiz asla cocugunuzu birakmayin

Abla araştırmadan nasıl evinize alıyorsunuz ucuz diyemi

kim bilir ne kadar zaman böyle davrandı çocuğa? kamerasız olması gerçekten ihmalkarlık olmuş. büyük konuşmayayım da parçalardım herhalde o bakıcıyı. olan olmuş artık, bir dahakine kamerasız kimseye emanet etmeyin.
nasıl parçalıyorsunuz yav?

valla merak ettim, hani ben de çok sakin birisi değilimdir de ülkenin geldiği durumda yalnız yaşayan da bir kadın olarak ne kadar başımı derde sokmazsam o kadar iyi diye diye iyice kukumav kuşu gibi oldum.

neyse
kadın halinizle başka bir kadının üstüne mi yürüyeceksiniz?
profesyonel dövüşçü değilseniz, ne olacak saç saça baş başa 2 kadın evinizin salonunda çocuğunuzun gözü önünde birbirinizi mi yolacaksınız?

kadın sizi yolarsa ne olacak?

nasıl parçalıyorsunuz yav?

valla merak ettim, hani ben de çok sakin birisi değilimdir de ülkenin geldiği durumda yalnız yaşayan da bir kadın olarak ne kadar başımı derde sokmazsam o kadar iyi diye diye iyice kukumav kuşu gibi oldum.

neyse
kadın halinizle başka bir kadının üstüne mi yürüyeceksiniz?
profesyonel dövüşçü değilseniz, ne olacak saç saça baş başa 2 kadın evinizin salonunda çocuğunuzun gözü önünde birbirinizi mi yolacaksınız?

kadın sizi yolarsa ne olacak?
Öfkeli bir anneyi kolay kolay kimse yolamaz migren heleki söz konusu bebeği ise

Benim kızım 30 aylik, bir ay oldu kreşe başlayalı .yarım gün başlamıştık o kadar mutlu ve eğlenceli geliyordu ki tam zamanlı göndermeye başladım.
Daha kapıdan girmeden kollarını açıp öğretmene uzanıyor.
Nadir kreslerden 🤗

Bakici kotu davranmış demeniz şuan iftiraya giriyor neden cunku siz hic bir guvenlik tedbiri almayip varsayimlar uzerinden konusuyorsunuz. Oglen baskin yapmissiniz da cocuga kiziyormus? Kızıp ne yapıyordu mesela. Yiyecekler yere atilmaz diye uyariyorsa mesela bu bir kizmak midir? Neye kızdığını nasil anladiniz. Bezi dolmus olabilir belki tam degistirecekti. Cocuk uyurken sigara icti geldi cocuk sonra uyandi belki? Yani kamera olmamasi nasil soru isaretleri yaratiyor goruyorsunuz degil mi? Bakicinin kusuru varsa sizinde ihmalkarliginiz var

Öfkeli bir anneyi kolay kolay kimse yolamaz migren heleki söz konusu bebeği ise
Haklısın ancak bebegımın önünde asla kavga edemeyeceğim için bizzat bana saldırmaya çalışmış birinden cocugumla duymazdan gelerek uzaklasmistim ben.
Cunku hırsımı hıncımı herseyı bı kenara bırakıp cocugumun psikolojisini düşünmem gerekiyor🥹🥹

Nasıl sustum nasıl susarım dıye on gün içim içimi yese kahrımdan ölsem de (egom çok yüksektir kahroluyorum inan) bunu yapmak zorunda kaliyorum

İşin tabi Ah bana birşey olursa evladım Ne olacak ya da evladıma da saldırırsa korkusu da var tabi

Malum gundemden düşmeyen vakalar

Iyi ki daha büyük bir sey yapmamış yavruya bir an evvel kamera taktırın ve oyle yeni bir bakici alin.

Back
X