bakıcılar ile çalışmanın nasıl bir çile olduğunu bilmiyorsunuzKızlar henüz bebeğim çok küçük muhtemelen ilk sene ben bakacam,ama yine de sorum şu?kayınvalidem istekli bakmaya ama ona elini versen kolunu kaptırırsın.ilk çocuğumda anne dedirtmeye çalıştığı için 2 yaşında kreşe başlatmak zorunda kaldım.şimdi de çok hevesli ama ben kararsızım.bakıcı tutmayı düşünüyorum bu sefer ama onlar da ateş pahası aşırı iyi bir durumumuz yok.ama sinir stres yaşayacağama şartları zorlasam mı diyorum.şu an piyasayı da bilmiyorum siz olsanız naparsınız?not kendi evinde bakacak kayınvalide,bana gelmicek ama bir ayağı ben de olabilir yakın oturuyoruz.
Ilk once kayinvalidenin ne demek oldugunu anlamak gerek. Eşinin annesi, çocuklarinin babaannesi. Onun en dogal hakki torunlarina bakmak. Huyu oyle olsa bile ne kotuluyu var sana? Tamam herkes gibi yalnislari olmuş ola bilir. Biz gelinler hic hazmetmiyoruz. Ama kendi annemizinki her zaman kabulumuz. Neden normal iletisim kurmak yerine kin buyutuyorsunuz? Normal soyleyin. Lutfen anne bu sekilde davranma. Sonuna da sozlerimden alinmayin ben de sizin kjzinizim. Rahatsiz oldugum seyleri kendi anneme de soyluyorum. Bir opucuk de yanakda kondurdun mu bu iş tamam. Anlamayan kayinvalideler var tabi ama sizinki sadece toruna fazla ilgi ya da yalnis tarzda ilgi gosteriyor. Saygili olalim buyuklerimizeKızlar henüz bebeğim çok küçük muhtemelen ilk sene ben bakacam,ama yine de sorum şu?kayınvalidem istekli bakmaya ama ona elini versen kolunu kaptırırsın.ilk çocuğumda anne dedirtmeye çalıştığı için 2 yaşında kreşe başlatmak zorunda kaldım.şimdi de çok hevesli ama ben kararsızım.bakıcı tutmayı düşünüyorum bu sefer ama onlar da ateş pahası aşırı iyi bir durumumuz yok.ama sinir stres yaşayacağama şartları zorlasam mı diyorum.şu an piyasayı da bilmiyorum siz olsanız naparsınız?not kendi evinde bakacak kayınvalide,bana gelmicek ama bir ayağı ben de olabilir yakın oturuyoruz.
Eğer çocuğa bakabilcek sağlığı varsa kötü huyları yoksa babaanne baksın. Çocuk anne dese bile bişey olmaz . En fazla üç sene bakicak. Gece senin koynunda uyucak. Bu konuyu takmayın. Bu devirde güvenlik herşeyden önemli bence. Bakıcı gelir belki iyi çıkar. Ama şizofren manyak ta olabilir.Kızlar henüz bebeğim çok küçük muhtemelen ilk sene ben bakacam,ama yine de sorum şu?kayınvalidem istekli bakmaya ama ona elini versen kolunu kaptırırsın.ilk çocuğumda anne dedirtmeye çalıştığı için 2 yaşında kreşe başlatmak zorunda kaldım.şimdi de çok hevesli ama ben kararsızım.bakıcı tutmayı düşünüyorum bu sefer ama onlar da ateş pahası aşırı iyi bir durumumuz yok.ama sinir stres yaşayacağama şartları zorlasam mı diyorum.şu an piyasayı da bilmiyorum siz olsanız naparsınız?not kendi evinde bakacak kayınvalide,bana gelmicek ama bir ayağı ben de olabilir yakın oturuyoruz.
Onun en dogal hakki torunlarina bakmak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?