- 25 Eylül 2011
- 7.575
- 11.493
- 498
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
-
Tamam tesekkurler.Okuduğumu gayet anlayabiliyorum.
Siz baştan saatlerim uzadı demişsiniz,kadın bozulunca fiyatta anlaşırız diye eklemişsiniz.
Piyasa vs diyorsunuz da ,kusura bakmayın çocuğunuza bakacak,üçe beşe bakmayacaksınız o halde. Madem piyasayı biliyorsunuz bize neden soruyorsunuz anlamadım? Soruyorsanız verilen fikirlere de açık olun biraz,ters ters alakasız cevaplar yazacağınıza.
Temizlikçi örneğini verdim zira hiç bir sorumluluk gerektirmeyen bir işe bile o meblağlar verilebiliyorsa insan özellikle çocuk sorumluluğu almak daha zordur ve haftada yarım yada tam farketmez iki gününü alıyor bu kişinin,demekki gayet makul bir örnekmiş,aradaki farkı anlarsınız belki diye yazdım.
Ama siz bildiğinizi okuyacaksınız belliki. Ne diyelim çocuk sizin ,para sizin. Keyfiniz bilir.
Ben ankarada yasadıgım için burdaki durumu yazdım ve sizinkinin daha iyi oldugunu belirtme amaclıydı.ama kesinlikle yok 1000lira verin yok söyle böyle demedim.baska kullanıcının yorumuyla karıstırmıs olabileceginizi düşündüm benimkini ama neyse.baska yorum yapmayacam konunuza allah yardımcınız olsun calısırken evlat büyükmek zor allah meleklerimizi iyi insanlarla karsılastırsın.Bende konu açtiğıma pişman oldum.
Kaç kisiye cevap veriyosun derdin varken dert buluyosun..üslubumda bis orun yok.Ankara ile burayı kiyaslayan sizsiniz
Ozur dilerom o halde sizi kirdiysam:))cok tesekkur ederimBen ankarada yasadıgım için burdaki durumu yazdım ve sizinkinin daha iyi oldugunu belirtme amaclıydı.ama kesinlikle yok 1000lira verin yok söyle böyle demedim.baska kullanıcının yorumuyla karıstırmıs olabileceginizi düşündüm benimkini ama neyse.baska yorum yapmayacam konunuza allah yardımcınız olsun calısırken evlat büyükmek zor allah meleklerimizi iyi insanlarla karsılastırsın.
Emira SY
Ogretmen misiniz ?
Ipe un sermek deyimi genelde artik yasini basini almis , islerini tamamlamis ,yapilacak bir seyi kalmamis insanlar icin soylenir
Siz isi yokusa surmus diyecektiniz
Mazallah edebiyat ogretmeni olmayasiniz
bütçenize göre birini bulun öylese,ben güvenilir birini bulsam üçe beşe bakmamÇalışıyorsanız patronunuz size vereceği zamma başımın gözümün sadakası olsun derse ne hissedersiniz? Gerçekten hayret ediyorum ofis çalışanı kadınlar zam deyince hak hukuktan dem vuruluyor ama evde çalıştırılan kadınlar zam deyince hemen bi sadaka lafıdır başlıyor.
söylemeden geçemeyeceğim, ne kadar naif bir insansınız. söylemek istediklerinizi ne kadar kibar bir şekilde dile getirmişsiniz
keşke herkes sizin gibi adil olsa,tebrik ederim.Saat başı hesap yapın. Kadın şu anda haftada 2 gün 8.30-12 arası çalışıyor. her gün 3.5 saat. Yeni saate göre yine haftada 2 gün 8.30-15.30 arası çalışacak, yani 7 saat. Eskiye göre çalıştığı saat tam 2 katına çıkmış oldu, ücretini de 400 tl yapmanız lazım o zaman.
İhtiyacı yok diye düşünmeniz çok yanlış. Öyle olsa niye çalışsın ki. Keyif için çocuk bakılır mı? İlla ki ihtiyacı var ki çalışıyor kadıncağız.
Evi de yakınmış, çocuk da alışkınsa parasını artırıp devam edin bence.
O zaman kendinize saklasaydınız keşke.Daha nasıl kendimi ifade edebilirim kaç yerde neyden bahsettiğimi yazdım aslında bakarsan her neyse bu benim fikrim kimseyi ilgilendirmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?